Share with:


חלבי

אופן הכנה

ככה קוראים לעוגה הטעימה הזאת אוכלים אותה חמימה

מתכון –
1 קג גבינה 5 אחוז
1 1/4 כוסות סוכר
6 ביצים
1 שקית פודינג וניל
40 גר קורנפלור
40 גר קמח

מערבבים את הגבינה והסוכר
וממתינים 5 דקות שהסוכר ימס
להכניס את הביצים ולערבב
(בלי הקצפה)
להעביר שליש מהחומר לכלי אחר
ולהוסיף את שאר החומרים
לערבב טוב שלא יהיו גושים
להחזיר את השליש לחלק השני ולערבב שוב
להעביר לכלי משומן
לאפות ב 150 מעלות .. שעה ורבע
העוגה נשארת בהירה רק מזהיבה מעט ואמורה להשאר רכה
בסיום האפייה לחכות רבע שעה להתייצבות

עוגת גבינה של בית מלון
די שיקרספר המתכונים של
מתכון של

די שיקר

30 מתכונים