Share with:


פרווה

אופן הכנה

***** מידת הכוס לספינז' בכוס חד פעמית שתיה קרה 180 מיל

מצרכים :
1 קילו קמח
1 כף שטוחה מלח
3 כפות סוכר
2 כפות שמרים
1 כף ערק

אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים בכף את הקמח המלח ושתי כפות סוכר
עושים במרכז הקערה גומה שמים בתוכה את השמרים וכף סוכר
מערבבים מעט רק במרכז יוצקים חצי כוס מים פושרים מערבבים שוב מעט רק במרכז .
וממתינים כמה דקות לתסיסת השמרים
( כ 3 עד 5 דקות בערך )
מוסיפים מים בהדרגה לפי הצורך בערך שלוש וחצי עד ארבע כוסות מים פושרים
ללוש היטב
להוסיף את הערק ללוש טוב .
לתת התפחה של שעה וחצי בערך ותוך כדי התפחה לשים ומעבדים את הבצק כל 20 דקות בערך פעמיים שלושה.
מורחים מעט שמן על השיש.
לקרוץ כדורים בגודל ביצה או טיפה יותר..
לתת לכדורים לנוח כ 10 דקות להרים כל כדור למתוח מעט לעשות חור ולטגן בשמן עמוק
לאחר הטיגון מצפים בסוכר ומתענגים
בהצלחה
אסתי זוהר ❤️

מתכוןמתכון

ספינז קלאסי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

277 מתכונים