Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון פשוט לאפות עם יפעת רגב
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
קורט מלח
כפית קינמון
100 גרם חמאה רכה
4 ביצים
כוס וחצי מים(חד פעמי חם)
מילוי קינמון:
2 כוסות סוכר חום הכהה
2 כפיות קינמון
קרם גבינה:
450 גרם גבינת שמנת (2 קופסאות) 16% שומן
4 כפות אבקת סוכר
מערבבים את אבקת הסוכר והגבינה ביחד
סירופ סוכר:
כוס סוכר
כוס מים
מרתיחים הכל ביחד 10 דקות
ציפוי מעל הסינבון:
2 כפות גבינת שמנת
חצי כוס שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
להרתיח הכל ביחד 2 דקות ולסנן
לשפוך מעל הסינבון שהוא חם
אופן ההכנה:
את השמרים רצוי לשים בתחתית הקערה ומעל את הקמח ושאר החומרים
לשים 10 דקות ומניחים בקערה משומנת מתפיחים שעה.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים
מרדדים את הבצק לריבוע
מורחים קרם גבינה ומעל מפזרים את תערובת הקינמון
מגלגלים לרולדה חותכים לעיגולים ומניחים בתבנית
מתפיחים בערך שעה
ואופים בחום 190 מעלות 17 דקות

סינבון קינמונים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים