מתכון:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
4 ביצים
200 גר' חמאה
3/4 כוס חלב
1 שמנת חמוצה
1 כפית מלח
סירופ:
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
להרתיח יחד
להמיס חמאה וחלב, להוסיף שמנת ולערבב היטב
.בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר וסוכר וניל
ולהקציף, להוסיף ביצים להמשיך להקציף , להוסיף את תערובת החלב תוך כדי הקצפה ולהוסיף את המלח, ולהמשיך להקציף עוד 5 דקות. להתפיח כשעה. לחלק את הבצק למרוח בממרח ליצור צורות להתפיח, למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 170 כשיוצא מהתנור למרוח בסירופ.