Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 מרגרינה רכה
200 חמאה רכה
חצי כוס שמן
קילו וחצי קמח תופח
2 חבילות אב.סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים

כוס מיץ תפוזים\מים
לערבב הכל יחד (רצוי במיקסר) לקבלת בצק רך ונעים להכניס למקרר לחצי שעה.לקמח משטח עבודה

לרדד למה שרוצים

לגלגל לנחשים לקרוץ ליצור צורת סהרונים או מעמולים לאפות 180 עד שמתקבל צבע כמעט זהוב.

כשמתקרר לפזר אבקת סוכר…

רולדות תמרים
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים