Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית קפיצית בקוטר 26

לתחתית:
4ביצים מפרדות חלבונים חלמונים
את החלבונים מקציפים עם 4כפות סוכר
בקערת החלמונים נוסיף
1/4כוס שמן
1/4כוס קולה
1אבקת אפיה
2כפות קקאו
4כפות קמח

נערבב היטב
נקפל לקצץ הביצים עד לאיחוד התערובות
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 10 15 דקות

לקצפת:
2מיכלים שמנת מתוקה
2פודינג וניל
כוס וחצי חלב
להקציף לקצף קשה חלק ויציב

גאנש:
שוקולד מריר 1
חצי מיכל שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות

הרכבת העוגה:
לאחר שהתחתית בסיס מוכנה האריה מעל בעדינות
עם חצי נס קפה שמכינים חם כמובן
מעל נעביר את הקצפת ונמרח שווה עם מרית
מעל את הגנאש ולמקרר לפחות ללילה

עוגת קרמבו_מתכון של אסתר-אתי כראדי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים