תבנית קפיצית בקוטר 26
לתחתית:
4ביצים מפרדות חלבונים חלמונים
את החלבונים מקציפים עם 4כפות סוכר
בקערת החלמונים נוסיף
1/4כוס שמן
1/4כוס קולה
1אבקת אפיה
2כפות קקאו
4כפות קמח
נערבב היטב
נקפל לקצץ הביצים עד לאיחוד התערובות
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 10 15 דקות
לקצפת:
2מיכלים שמנת מתוקה
2פודינג וניל
כוס וחצי חלב
להקציף לקצף קשה חלק ויציב
גאנש:
שוקולד מריר 1
חצי מיכל שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות
הרכבת העוגה:
לאחר שהתחתית בסיס מוכנה האריה מעל בעדינות
עם חצי נס קפה שמכינים חם כמובן
מעל נעביר את הקצפת ונמרח שווה עם מרית
מעל את הגנאש ולמקרר לפחות ללילה