Share with:


חלבי

אופן הכנה

לפתוח את השבת עם עוגה כזו מה עוד צריך😉
עוגה קלילה לכבוד שבת קודש😊

בצק עלים לרדד מעט להעביר לתבנית עם נייר אפיה להבריש מעט שמן לפזר מעט סוכר רגיל .לאפות בחום 200 עד שמקבל צבע יפה ואפוי היטב לקרר
**
קצפת וגבינה
אני השתמשתי בגלידן לכן הוספתי חצי כוס מים קרים 2 כפות פודינג צרפתי הקצפתי לקרם רך יחסית .מי שמכין מקצפת רגילה לא להוסיף מים בנוסף הוספתי גבינה לבנה 250 גרם ועכשיו מוכן

למילוי
לשים שיכבה עלה אפוי מעל לשים שיכבה קרם ועוד עלה ועוד שיכבה קרם ניתן לקשט כל אחד מה שהוא אוהב 😉

להקפיא לכמה שעות

באהבה ממני אסיה גילעדוב

קרמשניט במילוי קרם גבינה
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים