Share with:


חלבי

אופן הכנה

מעדן בכלום עבודה😋קל פשוט וטעים
בצק עלים לחתוך לריבועים.ולחורר. תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות איזה סוג שאוהבים , אפשר עים הקליפה או בלי ,
במחבת מחוממת עים חמאה. להניח את התפוחים לפזר על התפוחים במחבת סוכר חום כף או שניי כפות. להןסיף כפית קינמון אגוזים טחונים דק מיץ לימון מעט. לערבב . לרכך לריכוך קל !! לא לבשל!!!!!! ריכוך קל לספיגת טעמים.
להכין את הפודינג וניל של אוסם .(כתוב על האריזה)
.שהתפוחים במחבת התקררו מעט להניח על כל ריבוע בצק ,כף מהפודינג וניל .על הפודינג להוסיף את התפוחים.ולעצב לכל צורה שאוהבים.
להבריש חמאה מומסת מעל .
לאפות בתנור מחומם 180 מעלות ,כ 30 25 דקות אפיה .
לפזר אבקת סוכר😋❤
אפשר להוסיף צימוקים אפשר ללא פודינג,אפשר עים בצק פילו. מי שלא רוצה לרכך במחבת.שיערבב את האגוזים עים התפוחים והקינמון והסוכר וימלא.

מתכוןמתכון