Share with:


חלבי

אופן הכנה

אין כמו ריח אפיה בבית!!! בטח ובטח של מאפי שמרים…והיום בתפריט קרואסון שוקולד / חמאה היסטרי!! הבצק שאני משתמשת בו מתאים גם לרולדות שמרים…. אגב זו אחלה תעסוקה גם לילדים…תנו להם חלק מהבצק ותקבלו חצי שעה של שקט..😜 מוזמנים לנסות תייגו אותי אם הכנתם♥️

בתוך קערת המיקסר אני שמה
1 קג' קמח ,
2 כפות שמרים ,
3/4 כוס סוכר ומערבבת.

לאחר מכן מוסיפה
2 ביצים ,
1 אבקת אפיה,
1 סוכר וניל,
1.5-2 כוסות חלב פושר ( כוס מידה )
,200 גר' חמאה .
לשה את הכל עם וו הלישה כ10 דקות. להשאיר לתפיחה בערך שעתיים.
אחרי שהבצק תפח, לחלק אותו ולרדד דק, לחתוך למשולשים ולשים בקצה הרחב של כל משולש קוביות שוקולד, חמאה או חלבה..בעצם, ניתן למלא בכל מה שתרצו ולגלגל מהחלק הרחב לשפיץ של המשולש.
לאפות עד שהקרואסונים משחימים ולהבריש במי סוכר מיד שיוצאים מהתנור.

מי סוכר:
להביא לרתיחה
כוס סוכר,
כוס מים
מעט תמצית וניל..

לבריאות

למתכונים נוספים מוזמנים לעקוב
https://instagram.com/tzufit_22?igshid=1lfytn48hco25

קרואסון שוקולד / חמאה היסטרי
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים