Share with:


חלבי

אופן הכנה

מסדרים סלסלות נייר בתבניות שקעים
כוס חד פעמי חם
בקערה מקציפים
2 ביצים שלמות
ו2 כפות סוכר
מוסיפים
1 אשל
כוס וחצי קמח תופח
מערבבים היטב
ועם 2 כפות שמים מבלילה בתוך הסלסלות
הכנת גנאש(יום קודם)
מחממים במיקרוגל
חצי שמנת מתוקה
מוסיפים
1 שוקולד מריר
מערבבים עד המסת
השוקולד
שמים במקרר שיתקשה
עם 2 כפיות לוקחים מהגנאש המוצק
ושמים מעל הבצק בסלסלת הנייר
180 מעלות
כ20/30 דקות
כשמתקרר בוזקים
אבקת סוכר
נ.ב
אפשר לשים ריבה

סופגניות אפויות עם גנאש בסלסלות נייר
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

683 מתכונים