Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לנפות חצי קילו קמח
חצי מרגרינה 100 גרם
1 אפיה
1 ביצה
חלב או מים כמה שנכנס עד לבצק נעים .

לחלק ל2 רולדות..
לחתוך חתיכות לפתוח כל חתיכה ולעשות דוגמא (ראו תמונה ) .

לטגן בשמן עמוק
לטבול בסירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
פרוסת לימון .

לבשל על הגז עד לסמיכות הסירופ

לאחר הטיגון לטבול בסירופ ולפזר סוכריות

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת שבקייה _ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים