Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
250 מ'ל שמנת מתוקה/צימחית
כף סוכר
2 כפות פודינג וניל
רבע כוס חלב
3 כפות גבינה לבנה 5%
כף וחצי סוכר
חבילת ביסקויטים
1 כוס חלב

לציפוי :
2 כפות ממרח לוטוס

לקרמבל לוטוס:
3 כפות ביסקויטים קצוצים
1 כף ממרח לוטוס

אופן הכנה:
מקציפים היטב את השמנת מתוקה כף סוכר 2 כפות פודינג
ומוסיפים בתנועות עטיפה את הגבינה והכף סוכר .

לוקחים כף וחצי מהקצפת שומרים בצד

מחלקים את יתרת הקצפת לשתי קערות : לקערה אחת מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס ומערבבים היטב .
את חצי השני של הקצפת משאירים לבן נקי .

טובלים ביסקוטים בכוס חלב
ומסדרים על גבי תבנית אינגליש
מורחים את הקרם הלבן בצורה אחידה מעל גבי הביסקויטים
מסדרים שוב ביסקויטים טבולים בחלב מעל הקרם .מורחים מעל הביסקויטים את הקרם לוטוס
מסדרים שוב ביסקויטים טבולים בחלב
מורחים מעל הביסקויטים את הכף וחצי קצפת
מכניסים את העוגה למקפיא לפחות 6 שעות .
מחממים את הלוטוס לכמה שניות במיקרוגל מעבירים לשקית זילוף גוזרים חור קטן ומזלפים פסי ממרח לוטוס מעל
מפזרים מעל את הקרמבל
מכניסים לקירור .
אופן הכנת הקרמבל לוטוס:
מחממים לכמה שניות כף לוטוס מוסיפים אליו את פירורי הביסקויטים ומערבבים היטב היטב שכל הפירורים יהיו מצופים בממרח לוטוס.

תהנו אסתי 😋

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת ביסקויטים בציפוי קרמבל לוטוס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכוני
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים