Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

אמאאאאא לההההההה ❤ תודה שהייתם איתי 🙂
4 כוסות קמח כפית מלח בערך
2 כוסות מים
כפית חומץ או ערק (השתמשתי בערק)

לחלק לכדורים בגודל פחות מכדור טניס ולתת מנוחה בתבנית ולכסות בשמן למספר שעות ….
למלא בכל מילוי שאוהבים ..
מילאתי בתפוחי אדמה כפירה ,חצי צרור כוסברה ,בצל ירוק מלח ופלפל שחור וקורט כורכום.
בגבינות .צפתית בולגרית ,תרד או כל גבינה שעולה על טעמכם האישי..

חלמון ושומשום ולטאבון או תנור…בתנור 200 מעלות

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת בורקס תפוחי אדמה וגבינה__מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

915 מתכונים