Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

קילו עגבניות שרי
6-7 עגבניות גדולות בשלות, חתוכות לשישיות
3 בצלים סגולים, חתוכים גס
פלפל ירוק חריף, קצוץ
רוזמרין יבש, תבלין נענע ולא יודעת מה עוד יש בתבלין שנראה ומריח מעולה🤦‍♀️10 שיני שום
שמן זית
סוכר
למרק:
ליטר מיץ עגבניות
2 כפות חומץ
מלח, פלפל שחור
אורז, 5 כפות סוכר.
מחממים תנור ל 230 מעלות.
מערבבים את כל הירקות ועשבי התיבול עם שמן הזית ומפזרים בתבנית התנור. מפזרים עליהם מעט סוכר וצולים כרבע שעה. אחרי כ-10 דקות, הופכים את הירקות בזהירות, כדי שלא יישרפו.
מעבירים את תכולת התבנית לבלנדר וטוחנים. מוסיפים את מיץ העגבניות, החומץ, התבלינים, עצמות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לרתיחה.
מבשלים אורז, אני הכנתי 2 כוסות, אוהבת מרק סמיך, חצי בישול בנפרד ורק אז מוסיפים למרק.
מוסיפים כוסברה ומערבבים. מבשלים כשעתיים על חום נמוך.
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

מרק עגבניות עשיר וסמיך בתוספת עצמות ואורז🔥 _מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

37 מתכונים