Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לטורט.
6ביצים ללא הפרדה
כוס סוכר
כוס וחצי שקדים טחונים דק
כוס וחצי קמח תפוייא
1אבקת אפייה
1סוכר וניל
חצי כוס שמן
כפית מלח

מילוי וקישוט:
3 מכלי שמנת מתוקה
חצי שקית פודינג וניל
כפות סוכר
תותים

הכנה:
מקצפים ביצים עם כוס סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה מוסיפים את כל יתרה המצרכים שקדים טחונים קמח תפוייא אבקת אפייה שמן לערבב טוב.מחממים תנור ל180 מעלות ל60דק.
לוקחים תבנית מרסבים שמן או מורחים עם יד ולתנור.ל60 דק משאירים עוגה בתנור עד שמתקררת קצת .

מילוי
מקצפים שמנת מתוקה סוכר פודינג לקצף יציב .
חותכים עוגה לחצי מורחים קרם סוגרים עם חלק השני מורחים מעל העוגה לקרם שנישאר הוספתי קקאו כפית עירבוב קטן ולזלף על עוגה פרחים חותכים תותים כל תות ל4חתיכות ומסדרים באמצע עוגה ובצדדים עם כפית קטנה מפזרים קפה גרוס .
לקרר עוגה במקרר לילה .
בתאבון.

טורט תותים וקצפת כשר לפסח גם מתאימה לאנשים עם ציליאקים
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים