Share with:


צמחוני כשר לפסח

אופן הכנה

חומרים
4 ביצים
2 בצלים קצוצים
2 קישואים מגורדים
1 גזר מבושל חתוך לקוביות קטנטנות
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל
2 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות קמח תירס או 2 כפות קורנפלור או 2 כפות קמח מצה דק

אופן ההכנה
1)מטגנים את הבצל עד להזבה

2)מכניסים את קישואים והגזר וממשיכים לטגן לכמה דקות ומקררים

3) שמים את שאר המרכיבים ומערבבים

4) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות לשעה

מחלצים ומגישים

פשטידת גזר וקישואים … כשרה לפסח_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים