Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנת הבצק לתחתית…
בקערה שמים..
2 כוסות קמח תופח
1.סוכר וניל
כף סוכר
1 ביצה
חצי כוס שמן
2-4 כפות מים
ללוש הכל יחד
לשטח ולהדק בתבנית
170 מעלות
כ12 דקות

כוס ריבה למריחה

הכנת הקראמבל..
בקערה שמים…
3/4 כוס קמח
חצי כוס אגוזי מלך טחונים
2 כפות סוכר
רבע כוס שמן
לערבב יחד
ליצור פירורים

לאחר 12 דקות מוציאים
את התחתית מהתנור
לא לכבות תנור
לצנן את הבצק
למרוח את הריבה
ומעל לפזר את הקראמבל
ולהחזיק לתנור
ל22/25 דקות
מצננים וחותכים לריבועים
נ.ב
חילקתי ל2 תבניות
בכל תבנית מרחתי ריבה אחרת
ממה שהיה לי

חיתוכיות ריבה ופירורים_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

594 מתכונים