Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנות למימונה
הז'באן של אימי היקרה רחל
לכמות קטנה כי אין אורחים😔
2 חלבונים
כוס ושלושת רבעי סוכר
מיץ מחצי לימון
להמיס על הגז את הסוכר עם קצת פחות מרבע כוס מים עד שהסוכר נמס לגמרי להוסיף את הלימון
(זה מה שעושה את הקציפה לבנה)
כשהכל חם להוריד מהגז להוסיף את החלבונים ולהקציף עד לקבלת קצב יציב וחזק (כשאת הופכת את הקערה והקצף לא זז)
לקשט באגוזים
חג מימונה שמח 😊😊😊

ז'באן_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים