Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
5 כפות סוכר
רבע כפית אבקת סודה
3 3.5 כוסות מים פושרים
כפית מלח
שתי כפות סילאן\דבש

אופן ההכנה
במיקסר עם וו לישה ללוש הכל יחד לבצק אחיד וחלק
לחלק ל 12/14 כדורים ולשים על שיש משומן לכסות בשקית נילון גדולה ולתת מנוחה שעה
לפתוח כל כדור על משטח משומן עד שהכדור נראה שקוף לגמרי מורחים מרגרינה/חמאה ומקפלים מעטפה ומגלגלים עוטפים בנילון ומסדרים שתי וערב.
הכנה בסיר
בסיר לשים כוס מים לרפד בנייר כסף(ככה שהנייר כסף מכסה את המים)
שמים מעל הנייר כסף נייר אפיה מסדרים את הביצים ומעל את הג'חנון(עם השקית אין צורך להוציא את הגחנון ).
שמים על פלטה מכניסת השבת עד יום למחרת(להכניס לתנור על 100 מעלות)..

ג'חנון
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים