Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות :
חצי קג חזה עוף טחון
שלושה בצלים בינוניים מגורדים דק
שתי כוסות חד פעמי של חומוס קלוי טחון
חצי כוס שמן
כפית הל
חצי כפית כורכום
1 כף מרק עוף
חצי כף מלח או פחות לפי הטעם לערבב הכל ולהכניס למקרר ללילה להוציא לטבול את הידיים במים וליצור כדורים ולהכניס למרק ולהמשיך לבשל לעוד שעה ולכבות
למרק:
מטגנים בצל עם מעט שמן
מוסיפים גרגירי חומוס
כפית כורכום
מרק עוף
פלפל שחור
שוקיים/כנפיים
לימון פרסי
מים רותחים
ושהמרק רותח מוסיפים את הגונדי

גונדי 💥_עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים