Share with:


בשרי

אופן הכנה

❤ נדיר ❤
לטגן
1 בצל גדול ,
2 קרישה לחתיכות עד להשחמת הבצל .

להוסיף
כף גדושה פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום ,
רבע כפית פלפל שחור .

להוסיף את חלקי העוף לחצי שעה ללא נוזל להפוך ולטגן מדי פעם .
להוסיף כרוב לבן לחתיכות יחד עם 2 כוסות מים עד לבישול מלא

❤ אורז לבן כתוספת ..מנה טעימה זריזה וקלה ❤

עוף בכרישה בצל וכרוב לבן
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים