Share with:


מה צריך?

1 ק"ג תפו''א מבושלים ומעוכים לפירה
למלית:
400 גרם כבד עוף מוכשר בגריל
2 בצלים קצוצים גס
1 כף דבש
1/2 כף רוטב טריאקי
1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם

אופן הכנה

הכנת הכבד
1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה או בגריל ולשים בצד

2) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי

2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד שופכים לכלי כל שהוא

3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים בכף היד קצת פירה מניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה או כל צורה שרוצים מה שבא לכם

4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה

בסטיל תפו"א במילוי כבד עוף מטוגן עם בצל
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

441 מתכונים