Share with:


צמחוני

אופן הכנה

12 כנפיים

רוטב סצ'ואן :
4 כפות סוכר
1 כוכב אניס
1/4 כפית צ'ילי גרוס
2 כפות חומץ
1 כף רסק עגבניות
4 כפות רוטב סויה
2 שיניי שום כתושות
1/2 פלפל צ'ילי טרי חתוך דק
1 כפית שמן שומשום

לעיטור:
גבעול בצל ירוק קצוץ
מעט שומשום

בסיר קטן יוצרים קרמל כהה מהסוכר, עוצרים קירמול עם החומץ
מוסיפים את כל שאר הרכיבים לסיר ומבשלים עד לקבלת רוטב אחיד, מוסיפים את הכנפיים ומבשלים מכוסה על להבה בינונית למשך 25 דק
מוציאים את הכנפיים , מסדרים בצלחת, יוצקים מעליהם את הרוטב (לקבלת צריבה ניתן לחרוך מעט עם ברנר קטן)
מפזרים מעל את הבצל הקצוץ והשומשום

מגישים מיד

כנפיים ברוטב סצ'ואן
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים