Share with:


בשרי

אופן הכנה

בסיר רחב
לטגן חמש כרעיים של עוף.לתבל בבהרט כמון פלפל שחור מלח כרכום ומעט קינמון. שיהיה בגוון זהוב. לפחות כרבע שעה עשרים דקות עם מכסה סגור
לטגן שני בצלים פרוסים דק באותו הסיר שטיגנו את העוף. לטגן שלושה גזרים מקולפים ולטגן להוסיף פרוסות של חצילים מטוגנים. אפשר להוסיף קישואים תפוח אדמה או מה שאוהבים. חשוב שכל הירקות יהיו מטוגנים היטב.
לבשל חצי בישול שתי כוסות אורז בסמטי שהושרה לפחות חצי שעה ומסונן.
לסדר בסיר את העוף מעל גזר ובצל מטוגנים. מעל החצילים המטוגנים ומעל את האורז המבושל. להוסיף חצי כוס מים רותחים. לכסות עם מגבת מטבח ומכסה ולבשל עוד כחצי שעה על אש קטנה.

מקלובה_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים