Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
1 קילו קמח
‏2 וחצי כפות שמרים
2 ‏כפות סוכר
1 ‏כף מלח
2 1/2 ‏כוסות מים פושרים
1/2 ‏כוס שמן רגיל או שמן זית

‏מערבבים את הקמח , מלח וסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמרים , השמן והמים הפושרים
לשים הכל ביחד ביד או במיקסר בוו
עושים נקניק גדול חותכים אותו בערך ל-20 חתיכות (תלוי בגודל שרוצים) ועושים מכל חתיכה עיגול שמים בצד מכסים עם מגבת ונותנים מנוחה של 10 דקות.
‏בינתיים בזמן הזה מרתיחים סיר בינוני עם חצי סיר מים וחצי כוס סילאן וכף וחצי של סודה לשתיה.
להביא לרתיחה.

בינתיים מכינים בייגלה בכל צורה שרוצים ואחרי שהמים רותחים שמים את הבייגלה בפנים (אחד אחד או 2 ביחד) ומחזיקים אותו בערך בין 10 ל- 15 שניות, מוציאים ומניחים בתבנית מסודר ומפזרים על זה שומשום או קצח מלח גס
לחמם תנור ולאפות בחום 180 מעלות בערך 25דקות או עד להשחמה

בייגלה רומני 💥_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

51 מתכונים