Share with:


חלבי

אופן הכנה

550 גרם קמח
כוס ו3/4 מים
כפית מלח
כף חומץ
כף שמן
למריחה:
70 גרם חמאה
רבע כוס שמן

אופן הכנה:
בקערה שמים מים מלח חומץ ושמן.
מערבבים מעט מוסיפים בהדרגה קמח
לשים עד קבלת בצק רך ונעים.
מכסים בניילון לרבע שעה.
לאחר מכן חותכים 10 כדורים שווים .
מכסים בניילון לעוד רבע שעה.
ממסים את החמאה מערבבים עם השמן.
פותחים את הכדורים לקוטר של 25 ס"מ. מורחים את המגש עם החמאה מניחים את הבצק הפתוח מורחים שוב את הבצק ככה עושים לכל הבצק. מכסים את הבצק בניילון
מכניסים למקרר לשעה אחת לפחות.

בזמן הזה מכינים את מלית הגבינות.
200 גרם פטה
200 גרם טובורוג או גבינת כנען.
2 כפות סולת
מערבבים הכל ביחד.
מוצאים מהמקרר.
לוקחים 5 בצקים פותחים עם מארוך ממלאים לפי רצונכם. מורחים עם חלמון וכף חלב מפזרים שומשום. אופים 200 מעלות טורבו עד הזהבה.

לייב 👇👇👇בהצלחה 🌺🌺
https://www.facebook.com/groups/860745978044355/permalink/1526024921516454/?mibextid=Nif5oz

בורקס גבינה מטורף 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

אריה רוזנשטוק

250 מתכונים