Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קילו קמח
כפית שמרים יבשים
רבע כוס שמן
כף סוכר
כפית מלח
מים בערך כוס פושרים

ללוש את כל החומרים היטב עד לקבלת בצק נוח.לכסות ולהתפיח עד הכפלת נפח
לקחת חתיכת בצק וליצור נקניק ארוך לסדר על נייר אפיה לחרוץ פסים לרוחב
להבריש עם תערובת של שום מלח גס אורגנו יבש,שמן זית ושומשום

לאפות על 170 עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומברישים שוב בתערובת.

מקלות שום
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים