פסטה בקרם פלפלים קלויים עם קיצור דרך_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים
אין לי סבלנות להכין פלפלים קלויים באמת אז תמיד יש לי צנצנת פלפלים קלויים (אדומים או צהובים) במזווה הפסטה הזאת ממכרת בטירוף ופשוטה ממש להכנה לבלנדר: צנצנת פלפלים קלויים אחרי סינון של כמעט כל הנוזלים- אוהבת להשאיר מעט מהם אז תסננו כזה כמו עצלנים (כמוני) שישאר קצת בצל לבן צלוי בתנור (חותכת לרבעים ותולה עם […]
🥔 פירולה – טורטייה במילוי פירה ותרד 🥬_מתכון של אוצרה ברזלי– מאסטר מתכונים
ה־פירולה היא טורטייה מגולגלת במילוי פירה רך ותרד מבושל, מטוגנת קלות משני הצדדים ואז נאפית קצר בתנור עם הברשת ביצה ושומשום — זהובה ופריכה מבחוץ, רכה ומפנקת מבפנים. 🌿 מצרכים 🍴 • 6–8 טורטיות בינוניות • 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים ומבושלים • חופן גדול של עלי תרד טריים • 2 כפות שמן זית • […]
פשטידת גבינת מוצרלה_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
2 תפוחי אדמה מבושלים 5 שיני שום קצוץ 2 פילפלים ירוקים חריפים 1 גזר מגורר 3 כפות קמח קוואקר 4 ביצים 1 כף שמן זרעי ענבים 1/2 זוקיני מגורר גבינת מוצרלה מגוררת כמון כורכום איך מכינים מערבבים את הביצים את שאר המצרכים ולבסוף את המוצרלה מכניסים את התערובת לסיר מרופד ולתנור שחומם 180 מעלות עד […]
🌟🍆🥔 מהפוכה – מהפכה בצלחת 🥔🍆🌟_מתכון של אוצרה ברזלי– מאסטר מתכונים
מנה חגיגית, מרשימה ומלאת טעמים, שמשלבת שכבות של חצילים, תפוחי אדמה, עוף ואורז זהוב – ובסיום הופכים אותה בבת אחת לקבלת מראה מהפנט וריח משגע. מצרכים: 🥄 2 חצילים בינוניים, פרוסים לעיגולים 🥄 4 תפוחי אדמה בינוניים, פרוסים לעיגולים 🥄 600 גר' פרגיות חתוכות לקוביות 🥄 2 כוסות אורז 🥄 כורכום, כמון, מלח ופלפל – […]
סלט גזר קוריאני חריף_מתכון של מילן וקנין– מאסטר מתכונים👇
5 יח' גזר כפית מלח כפית כמון כפית כורכום 2כפות חומץ חצי כפית צ'ילי כפית גרגרי כוסברה חצי כוס שמן חם שרתח לגרד גזר במגרדת שעושה רצועות למעוך עם ידיים טוב טוב גזר להוסיף כל התבלנים וגרגרי כוסברה לחממם שמן על הגז יצא ממנו אדים ולשפוך על גזר לערבב להוסיף חומץ לערבב ולסגור עם מכסה […]
שוקולד לב מתוק ❤️_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מרכיבים : 200 גרם שוקולד חלב 50 גרם שוקולד מריר 1 כף שמן 2 כוסות קרונפלקס אופן הכנה: ממיסים את השוקולדים במיקרוגל מוסיפים שמן מערבבים מרסקים מעט בעזרת פטיש את הקרונפלקס מוסיפים אותו לשוקולד המומס מעבירים לקופסה שקופה בצורת לב את העיסה מיישרים מכניסים למקפיא לחצי שעה . מקשטים בשוקולד לבן מומס עם מעט צבע […]
עוגת קרמבו פיסטוק _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים לעוגה: בכוס קרטון ח'פ 1 3/4 כוסות קמח 1 שקית א.אפיה 1 שקית סוכר וניל 3/4 כוס סוכר 1/4 כוס קוקוס/קמח שקדים 3/4 כוס חלב/תחליף 3/4 כוס שמן 2 ביצים L לזיגוג לאחר אפיה : 2 כפות סוכר 1/4 רבע כוס מים רותחים מערבבים היטב עד שהסוכר נמס כפית סוכר וניל/חצי כפית תמצית רום […]
עוגת מייפל סולת ובונדוק טחון בנינג'ה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇
כוס מידה אוניברסלית מקציפים 2 ביצים חצי כוס סוכר 2 סוכר וניל מוסיפים חצי כוס שמן 3/4 כוס מים מעורבב עם 2 כפות מייפל כוס קמח כוס סולת 1 אפיה 2 כפות בונדוק טחון מערבבים מוזגים ל 2 תבניות אינגליש קייק קטנות תוכנית אפיה 170 מעלות 25 דקות כשמוכנות מורחים מעל סירופ מייפל מפזרים בונדוק […]
עוגיות שוקו וניל_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
מידה בכוס חד פעמי חם מצרכים: 1/2 חצי כוס סוכר +כף נוספת 1 שקית אבקת אפיה 2 שקית סוכר וניל 100 גרם נטורינה 1/2 חצי כוס שמן 1/2 חצי כוס קוקוס 1/2 חצי כוס מיץ תפוזים 4 כוסות קמח (להוסיף לפי הצורך .כנראה שתצטרכו פחות) אופן הכנה: בקערה מכניסים את כל המצרכים ואת הקמח מוסיפים […]
שניצל חציל קריספי 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
מחממים בפלטה לכבוד לשבת כתוספת למרכז השולחן בליווי טחינה מצרכים : 1 חציל בינוני חצי כוס קמח לקימוח החציל 2 ביצים פירורי לחם ושומשום תבלינים : מעט כמון,פלפל שחור,שום גבישי,מלח, אופן הכנה: קולים את החציל על גבי להבה גלויה בגז או בתנור בתוכנית גריל 220 מעלות עד שהחציל מתרכך . מקלפים את החציל שמים במסננת […]
שושני קינמון / עוגות שמרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
מצרכים בכוס קרטון : 4 כוסות קמח חצי כוס סוכר חצי כוס שמן ביצה 1 כף 1 שמרים חצי עד כוס מים בערך לפי הצורך למריחה : טחינה גולמית או נטורינה מומסת לפיזור מעל הטחינה : 1 כוס סוכר כף קינמון כפית נס קפה (אופציונלי ) הכמות מספיקה ל 3 רולדות לזיגוג לאחר אפיה: חצי […]
עוגיות שקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
עוגיות שקדים יבשות מושלמות רכות למצרכים 3.1/2 כוסות קמח תופח 150 גרם שקדים קצוצים 3/4 כוס סוכר 1 כף תמצית ווניל 1/2 כוס שמן מיץ מלימון קטן 1 ביצה 5 חלמונים הכנה לקערה מערבבים את הקמח מוסיפים את השקדים הסוכר תמצית ווניל השמן מיץ הלימון הביצה החלמונים לשים לבצק אחיד מחלקים הבצק ל- 4 חלקים […]
פלפלים ממולאים בורגול וירקות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אופן הכנה: שמים בקערה שקית של בורגול בינוני (חצי קילו 3 כפות שמן רבע כפית מלח מערבבים ומוסיפים מים רותחים לקערת הבורגול עד לכיסוי הבורגול .מכסים ונותנים מנוחה בצד כ10 דקות בנתיים מטגנים 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות. לאחר 10 דקות מערבבים את הבורגול במזלג מוסיפים לו את הבצל המטוגן 2 גזרים מגורדים 2 שיני […]
פריקסה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
קילו קמח 2 כפות שמרים כף מלח 2 כפות סוכר 3 כפות שמן כף ערק ביצה 1 מים לפי הצורך עד למרקם נוח בערך 550 מיל מים סהכ 2 וחצי כוסות. כולל חצי כוס מים של תסיסת השמרים ) בתוך קערית שמים את השמרים וכף מהסוכר וחצי כוס מהמים מערבבים לתת לזה לתסוס כ 3 […]
סביח 😉_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אופן הכנת הסביח : לוקחים מלוואח מורחים במרכז אריסה ביתית מסדרים פרוסות חצילים מטוגנות פרוסות ביצה קשה פרוסות תפוח אדמה שלוק מתבלים במלח ופלפל מפזרים מעט פטרוזיליה ומעט זירזוף של טחינה גולמית על הכל לסגור משני הצדדים מורחים ביצה ושומשום ולתנור עד הזהבה יאמי אסתי😋
לביבות ירק 🫑🥦🧅🥕🥔🍠_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : מגרדים בפומפיה גסה בטטה גדולה תפוח אדמה גדול קישוא גדול בצל אחד גדול חתוך לרצועות דקות מאוד חופן פטרוזיליה חופן כוסברה 2 ביצים חצי כוס קמח מעט מלח פלפל שחור ההכנה : סוחטים היטב את הירקות מהנוזלים מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים הכל ומטגנים בשמן יחסית עמוק על להזהבה משני הצדדים ובתאבון אסתי
דג /חציל/כרובית בטמפורה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 8-10 חתיכות פילה דג ללא קוצים (בקלה,אמנון) לבלילה: תבלינים: כמון .פלפל שחור גרוס מעט צילי חריף.מלח .שום גבישי 1 כוס ורבע סודה מוגזת לפי הצורך ! מערבבים את כל מרכיבי בלילת טמפורה והתבלינים מעט מכל תבלין מוסיפים סודה מוגזת לפי הצורך עד לקבלת מרקם כמו טחינה . לקימוח הדג: 1 כוס קמח אופן […]
מפרום צימחוני ❤️🙏❤️🙏❤️במילוי ירקות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים 👇
לקלוף 4 תפוחי אדמה 1 חציל ולחתוך כמו סנדויץ׳ לזרות מלח מעליהם על מנת שלא יפתחו בזמן המילוי. לטחון במעבד מזון (לא טחון מדי ולא גס מדי .. באמצע) 2 קישואים 2 גזר 1 בצל צרור פטרוזילה , צרור כרפס ו3 עלי כרפס. להוסיף לתערובת : 2 ביצים חצי כוס פירורי לחם כפית שטוחה בהרט […]
🍎 עוגת תפוחים עסיסית ונהדרת😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇
(מתאימה לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ) אם אתם משתמשים בתפוחים חמצמצים – הוסיפו כף או שתיים סוכר לתפוחים. לתפוחים: 4 תפוחים (קלופים, נקיים מגרעינים, חתוכים לקוביות או פרוסות – איך שאוהבים) 2 כפות סוכר חום 1 כפית קינמון ½ כוס אגוזים קצוצים או טחונים (פקאן, אגוז מלך או לוז – לפי הטעם) לבלילה: 4 ביצים […]
עוגת שיש אגוזים ומייפל נדירה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים לעוגה: בכוס קרטון ח"פ 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל +שקית א.אפיה 3 כפות קוקוס/קמח שקדים 1/4 1 כוסות סוכר 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס שמן 3 ביצים L לתערובת השיש: 2 כפות סוכר חום 4 כפות אגוזים טחונים 1 כפית קינמון 3 כפות מתערובת העוגה לזיגוג : סירופ מייפל אופן הכנה: […]
עוגת תפוחים🍎_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇
מצרכים 3 תפוחים 2 כפות סוכר חום שפריץ מיץ לימון כף אגוזים טחונים 3 ביצים בטמפרטורת החדר ½ כוס סוכר לבן ½ כוס סוכר חום 200 גרם חמאה / מחמאה רכה/נטורינה כף קינמון (או כפית) כפית תמצית וניל שקיק אבקת אפייה 1½ כוס קמח מנופה לגרד את התפוחים, לערבב עם הסוכר החום, לימון קינמון ואגוזים. […]
עוגת גבינה משובחת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
לרכיבים 1.1/2 שמנת צמחית 1/2 כוס קרם קוקוס חבילה ועוד כף אינסטנט ווניל 1 גביע שמנת חמוצה 250 גרם גבינה לבנה 250 גרם פרו 20 טעם פירות יער כפית קורנפלור 1/2 כוס סוכר גרד לימון כף תפוז קפוא מרוכז 1/2 שקית גלטין מומס בשתי כפות מים 2 מנגו קלופים פרוסים דק לתחתית הבסיס עוגיות רכות […]
עוגת קינמון טעימה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
עוגה חלבית שמחממת את הלב – כל כך פשוטה וטובה, שתאפו אותה שוב ושוב לאורך כל השנה עוגת קינמון מצרכים: 1 כוס קמח + 2 כפות 75 גרם שקדים טחונים 1 כף קינמון 1 שקית אבקת אפייה 200 גרם חמאה 1 כוס סוכר 4 ביצים גדולות (בטמפרטורת החדר) 1 כוס חלב 3 כפות שוקולד מריר […]
ביסקוויט ביתי פרווה…מזכיר בטעם עוגיות רייפת_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בכוס ח.פעמי חם 1 כוס שמן (שמתי 1/4 כוס שמן ו 3/4 כוס טחינה) 1/2 1 כוס סוכר 4 ביצים L 2 שקיות א.אפיה 2 שקיקי סוכר וניל 1/2 כוס שומשום 1/2 כוס קוקוס 1 כפית גרידת לימון 1/4 5 כוסות קמח או לפי הצורך אופן ההכנה: אל תוך קערת המיקסר להוסיף ביצים שלמות וסוכר […]
עוגת גזר עונג 🥕😊_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇
עוגת גזר רכה ומפנקת קלה, טעימה ועם מרכיבים פשוטים וזמינים מצרכים (נמדד בכוס אוניברסלית = 240 מ"ל)כוס חד פעמי שתיה חמה אז👇🏻 2 כוסות (240 מ"ל) קמח מנופה 1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה 1 כפית קינמון (או לפי הטעם) 4 ביצים בטמפרטורת החדר ½ כוס שמן קנולה ¾ כוס סוכר 3 גזרים בינוניים, קלופים […]
פיתות פרנה בגריל 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
פיתות פרנה לכבוד שבת 🔥 מצרכים לעיסת השמרים: בכוס שקופה 2 כפות שמרים יבשים חצי כפית סוכר חצי כוס מי ברז לערבב ולתת לעיסה לתסוס כמה דקות .. בקערה לשים : קילו קמח מנופה כף שטוחה מלח לערבב את כל החומרים היבשים. להוסיף חצי כוס שמן את עיסת השמרים ומים לפי הצורך…בערך 3 …כוסות מים […]
רוגעלך מושלם_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
לחומרים 300 גרם קמח רב תכליתי 200 גרם קמח קונדיטור 1 כף שמרים יבשים תמצית וניל איכותית 1/3 כוס חלכ שקדים 2 ביצים 100 גרם מחמאה מלח הכנה במיקסר מכניסים כל המצרכים למעט החמאה אותה מכניסים בקוביות אחרי שרואים יש בצק לשים היטב מכסים מתפיחים אחר מוצאים מחלקים ל-2 ושוב מתפיחים כל חלק מרדדים לעלה […]
ז'לביה מהמטבח התימני_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
1 קילו קמח 2 כפות שמרים 1 כף מלח 1/2 2 כפות סוכר 4 כוסות מים מהברז בכוס ח'פ שקופה סטנדרטית ללוש את כל המצרכים להוסיף מים בהדרגה להתפיח היטב לקרוץ עיגולים על משטח משומן מעט לשפוך מעט מאוד מים על גבי מגש עגול רבע כוס מים בערך בעזרת ידיים רטובות לשטח מעט את הבצק […]
מגולגלות משגעות במגוון מילויים : שוקולד /ריבה / תמרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
מצרכים : בכוס מידה 250 מ'ל 200 גרם מחמאה 1/2 חצי כוס אבקת סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 שקית אבקת אפיה 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס שמן קמח לפי הצורך בערך 1/4 7 כוסות מידה למריחה: ממרח שוקולד ריבה ומעט קוקוס ממרח תמרים וקינמון אופן הכנה : ללוש את כל המצרכים ואת הקמח […]
לחמניות רכות מושלמות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
המצרכים 1/2 קילו קמח ניפלאות כף שמרים יבשים 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס שמן כ- 2 כוסות מים חמימים 1 כף טפיוקה מלח הכנה למיקסר. מכניסים קמח שמרים.שמן.סוכר מערבבים תוך ערבוב מוסיפים מים בהדרגה מלח וטפיוקה. לשים 7 דקות מברישים מעט שמן ומתפיחים. כ-שעה לאחר שתפח לשים ומכדררים כדורים קטנים מניחים על תבנית מרופדת ומתפיחים […]
דג מטוגן כמו פעם שהיו מכינים בארועים 😘_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
הכי פשוט שיש לשטוף היטב את דג אמנון לייבש אותו בעזרת נייר מגבת לחרוץ חריצים בדג בעזרת סכין להמליח ולפלפל לצפות אותו היטב עם קמח לטגן בשמן עמוק להגיש עם רוטב צ'רמלה פיקנטי לרוטב צ'רמלה: שן שום כתוש כפית לימון או חומץ מעט מלח מעט כמון כפית אריסה 1-2 כפות מים מעט כוסברה קצוצה לערבב […]
עוגת גבינה קרה מושלמת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
לתחתית פתיבר 125 גרם חמאה מומסת קורט מלח מערבבים ומהדקים לתחתית עגולה מרופדת.מכניסים שעה למקרר לתערובת הגבינה 300 גרם גבינה 5% 200 גרם גבינת שמנת 1 מיכל שמנת צמחית 1/2 כוס סוכר כפית נס קפה שקית ג'לטין 1/2 כוס מים רותחים 150 גרם שוקולד מריר איכותי ליקר שוקולד/ אחר איך מכינים מוצאים מהמקרר את הבסיס […]
גביע בצק פילו במילוי שקדים אפוי מעוטר במישמש_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים 👇
גביע בצק פילו במילוי שקדים אפוי מעוטר במישמיש של הלייףףףףףףףף 🔥🔥 שיהיה ערב שקט ורגוע אמן ואמן 🙏🙏🙏 מתכון של אריה רוזנשטוק: 3 ביצים מופרדות 300 גרם קמח שקדים כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד כפית תמצית וניל קורט מלח 100 גרם חמאה מומסת לפרווה מחמאה או נטורינה. מישמש לקישוט אופן הכנה: מקציפים חלבון עם […]
סושי בייגלה לוטוס נדיררררר 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
המידות בכוס קרטון ח'פ לחמם לחצי דקה עד דקה 1/2 חצי כוס שמנת מתוקה או צמחית להוסיף 3 כפות ממרח לוטוס לערבב היטב מוסיפים 2 כוסות שברי עוגיות לוטוס 1/2 חצי כוס שברי בייגלה 2 כפות קוקוס (לא חובה) לסדר על גבי נייר אפיה וליצור נקניק לצפות בקוקוס להקפיא שעתיים לפחות לחתוך ולהגיש קפוא . […]
עוגת גזר משגעת – עסיסית, רכה ומלאת טעם_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇
מחפשים עוגה שמרשימה את האורחים שהגיעו בלי הודעה מוקדמת? קבלו עוגת גזר משגעת – עסיסית, רכה ומלאת טעם! מצרכים: 3 כוסות גזר מגורר דק (כוס חד-פעמית לשתייה חמה) 1 כוס וחצי קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה 1 כוס סוכר 1 כפית קינמון טחון 1 כוס שמן 5 ביצים 4 כפות אגוזים טחונים גס חופן […]
עוגת גבינה רכה כמו ענן_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים להקצפה : 5 חלבונים לארג' 1 כוס סוכר ח.פ.חם להקציף היטב ולהוסיף סוכר בהדרגה לקצף רך ולא נוקשה ! בקערה נפרדת לערבב בכף 5 חלמונים מעט גרידת לימון 5 כפות קורנפלור 4 כפות פודינג וניל 750 גבינה לבנה 400 מיל שמנת חמוצה רגילה מוסיפים את קציפת החלבונים לתוך קערת הגבינות בתנועות קיפול בשלוש פעמים […]
עוגת שמרים מושלמת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים 👇👇
1/2 קילו קמח. ניפּלאות לבן 1 כף שמרים יבשים 1/4 כוס שמן 1/2 כוס מים חמים 2 ביצים גדולות כפית מלח 100 גרם חמאה להכנה למיקסר מכניסים את המצרכים מערבבים ולשים כ-10 דקות מתפיּחים כ-1/2שעה שוב מעבדים כ-5 דקות ומתפיחים 1/2 שעה מחלקים ל-3 חלקים מרדדים כל חלק לעלה מורחים מה אוהבים מגלגלים ומכניסים לתבניות […]
סברינות אישיות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇👇
4 ביצים 1 כוס,סוכר 1 כוס קמח תופח. 1/2כוס סולת 1 כפית תמצית רום 1 גביע שמנת חמוצה(200 מ'ל). 100 גרם חמאה רכה מאוד. לסירופ: כוס מים 3/4כוס סוכר 1 כף תמצית רום. מרכיבים לקרם הציפוי: 1 גביע גבינת מסקרפונה 250 מ"ל. 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל. 2 כפות אבקת סוכר. 1 מיכל שמנת […]
מאפה עלי פילו וגבינות שנשארו מכל ההכנות לשבועות._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇
8 עלי פילו גבינת קשקבל גבינת מסקרפונה גבינה בולגרית מוצרלה כפית וחצי מלח ופתיתי מוצרלה. 50 גרם חמאה מומסת. להניח בתבנית חד פעמית 4 דפי פילו ,לפזר חמאה מעל את כל הגבינות מעל עוד 4 דפי פילו לפזר שאר החמאה ואת פתיתי המוצרלה לאפות בחום 180 חצי שעה אין טעים מזה
עוגת משמשים פרווה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇
5 ביצים ללא הפרדה. כוס סוכר. תמצית וניל. 3/4כוס שמן. 3/4כוס מים כוס קמח כוס קורנפלור. שקית תמצית אפיה. לסירופ 6-8 משמשים מקולפים וחצויים כוס סוכר כוס מים. לבשל עד שנהפך לסמיך כמעט ריבה. להקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח, להוסיף בהדרגה למיקסר שמן, מים, קמח,קורנפלור, א. אפיה לצקת לתבנית עגולה משומנת לאפות בחום 170 45 […]
חצילים במילוי ירק_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇
חציל אחד גדול. המילוי: צרור פיטרוזיליה קצוצה. 5 גבעולי נענע קצוצים. חצי צרור שמיר קצוץ. גבעול סלרי קצוץ עם העלים. בצל יבש קצוץ. תיבול המילוי:חצי כפית מלח כף פפריקה מתוקה כפית כמון. רבע כפית פלפל שחור חצי מיץ מחצי לימון. לרוטב; 2 כפות רסק עגבניות 2-3פלפלים אדומים רצועות גמבה תיבול: כפית מלח כף פפריקה חצי […]
רולדה דובדבנים, ורום_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים👇👇
לרולדה: 3 ביצים 3/4כוס סוכר 3/4כוס שמן 3/4,כוס חלב. תמצית רום. כוס ורבע קמח. כפית אבקת אפיה. לסירופ הדובדבנים: כוס דובדבנים. כוס סוכר. תמצית רום. לציפוי שמנת מתוקה 3 כפות אינסטנט פודינג וניל. להקציף ביצים וסוכר לקצף לבן ותפוח. להוסיף שאר המרכיבים בהדרגה. לרפד ולשמן תבנית של תנור רחבה. לצקת לתבנית ולאפות עד הזהבה חום […]
מגולגלות פיסטוק נדירות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
מידה בכוס ח.פעמי קר מצרכים: 200 גרם חמאה 1 כוס אבקת סוכר קמצוץ מלח כפית א.אפיה רבע כוס שמן 1/2 3 כוסות קמח 1 ביצה אופן הכנה : בקערה שמים 3 כוסות קמח חמאה חתוכה לקוביות מלח אבקת סוכר מפוררים בידיים את החמאה יחד עם הקמח ושאר המצרכים עד להיווצרות פירורים מוסיפים ביצה ושמן לשים […]
עוגת תפוחים פרווה מטריפה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇👇
אחת מהעוגות הטעימות והקבועה שאני אופה,כדאי לכם לאפות לשבת❤️ אחרי שתכינו פעם אחת – תכינו כל שבוע 😋 הכנתם? שתפו בתמונה ❤️ מצרכים: 4 ביצים בטמפרטורת החדר 2 כוסות קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כף קינמון 2 כפות סוכר (לתפוחים) 1 ק"ג תפוחים […]
מפרום חצילים ברוטב אדום 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
מצרכים : 1 חציל גדול או 2 חצילים בינוניים רחבים לתערובת הבשר : 500 גרם בשר טחון 1 ביצה 2 פרוסות לחם רטוב (לסחוט ולפורר) 1 בצל מגורד חצי כוס פטרוזיליה קצוצה תבלינים : מעט מלח ופלפל שחור .חצי כפית בהרט .רבע כפית כורכום. רבע כפית פפריקה . מערבבים את כל מרכיבי המילוי מכניסים לקירור […]
עוגת משמשים טעימה טעימה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים👇
לטעימה הזאת נצטרך👇 4 ביצים ¾ כוס סוכר לבן (150 גרם) ½ כוס סוכר חום (100 גרם) 1 כוס שמנת חמוצה / יוגורט (200 מ"ל) ½ כוס שמן (100 מ"ל) 1 כפית תמצית וניל גרידת לימון (אופציונלי) 2 כוסות קמח (280 גרם) 2 כפיות אבקת אפייה 12–15 משמשים טריים מתוקים (חצויים) או 1 קופסה גדולה […]
מאפינס שוקולד _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים בכוס 250 מיל : ל 10 מאפינס 1/2 כוס קמח 1/2 כוס סוכר 1 כף גדושה קקאו 1 כף קוקוס (לא חובה) 1 כפית גדושה אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1/2 כוס שמן 1/4 כוס ריצ'/שמנת מתוקה 2 ביצים מידה L אופן ההכנה : אל תוך קערה מערבבים בכף היטב היטב את כל המרכיבים […]
🍗 שוקי עוף בתנור עם ירקות וסילאן _מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
– מתכון שילדים אוהבים טעים וקל להכנה מרכיבים: 6–8 שוקי עוף 4 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות 3 גזרים, חתוכים למקלות 1 פלפל אדום/צהוב, חתוך לרצועות 1 בצל, חתוך לרבעים 3 כפות שמן זית אפשר יותר 3 כפות סילאן (אפשר יותר אם אוהבים מתוק) 2 כפות רוטב סויה (לא חובה, מוסיף עומק טעם) 1 כפית פפריקה […]
