צלי בקר חגיגה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית בשרים קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… 2 ק"ג צלי בקר טרי (מספר 5) כוס שמן (210 גרם) 2 בצלים בינוניים 2 כוסות יין אדום מתוק (480 מ"ל) ליטר מים כפית מחוקה כורכום כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה 2 כפיות מחוקות מלח כפית מחוקה קינמון כוס […]

עוגת דבש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס (מתוק) שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית סיליקון עגולה קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת הערה – ניתן להכין מהבלילה מאפינס במקום עוגה מדליקים תנור על חום של 160 מעלות מצרכים… 2 כוסות קמח תופח (280 גרם) 1/2 כוס קוקוס (45 גרם) קורט מלח 1/2 כוס סוכר חום כהה (120 גרם) […]

קנלוני ממולאים בתערובת גבינות ותרד_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

אפויים עם רוטב לזניה מצוין והמון גבינה נמסה ונמתחת מעל מנה מרשימה וממכרת יחד עם סלט פשוט, זה באמת כל מה שצריך לארוחת ערב בביקור בניצת הדובדבן ניתקלתי בגבינת מסקרפונה של תמיז שלא ראיתי המון זמן והייתי חייבת להכין כזה מתכון ״בערך״: לחבילת קנלוני 500 גרם תבנית ארוכה ועמוקה (בערך 40 על 20) ליטר רוטב […]

עוגת שוקולד וקרם שוקולד_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

6 ביצים מופרדות 1 כוס סכר 200 גר' שוקולד מריר 1/4 כוס שמנת 1 כף נס קפה / אספרסו קצר להמיס שוקולד שמנת כף נס קפה / אספרסו להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ורך. להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. להוסיף את השוקולד לחלמונים ולהקציף […]

לחמניות דלעת עם בצק מקדים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

לבצק מקדים 1 כוס קמח 1 כוס מים 1 כפית שמרים יבשים בקערה לערבב את כל חומרים ולהשאיר בטמפרטורת חדר כ12 שעות לבצק 1 קילו קמח לחלה פחות 1 כוס. 1.5 כפות שמרים יבשים. 3 כפות סוכר 1/2 כוס שמן 1כף מלח 1 ביצה 1 וחצי כוסות מחית דלעת לאחר בישול וקירור. בין 1 ל2 […]

עוגת תמרים,שוקולד וחמאת בוטנים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *חומרים* 5 ביצים קורט מלח 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1.5כוסות קמח 1 שקית א.אפייה חצי כוס קקאו חצי כוס שוקולית 3/4 כוס מים חמים חצי מיכל ממרח תמרים 2 כפות חמאת בוטנים. *ציפוי* 100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה . *עיטור* 2 כפות ממרח בוטנים *הכנה* להקציף ביצים […]

עוגיות דלעת ושוקולד ציפס פרווה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה. 1 כוס סוכר 100 גר מחמאה מומסת. 1.5 כוסות שוקולד ציפס. 2 כפות טחינה גולמית. 1 כוס מחית דלעת לאחר בישול וקירור. *עיטור* לא חובה 100 גר שוקולד מריר מומס *הכנה* לקערה להכניס את כל החומרים ולאחד לבצק אחיד. לגלגל כדורים קטנים במרווחים. אפייה ב180 מעלות בין […]

ריבת חבושים נדירה 👌 לראש השנה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

❤️ למתכון 👇 מצרכים: 1 קילוגרם חבושים (בערך כ – 4 חבושים בינוניים) 3 כוסות סוכר 1.5 כוסות מים רותחים 2 שקיקי תה 2 כפות סילאן קינמון טחון/מקלות קינמון מיץ לימון 2 שקיות סוכר וניל אופן ההכנה: לקלף ולחתוך את החבושים לארבע רבעים ולשלוק את החבושים במים כ- 25 דקות לסנן מהמים ולקרר ! לחתוך […]

דג סלמון בדבש וחרדל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית דגים קטגוריית פסח שחר שולמית מצרכים… 5 יחידות של דגי סלמון ללא עור שטופים 4 כפיות מחוקות חרדל 4 כפות דבש (80 גרם) כפית מחוקה מלח כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה כפית מחוקה פלפל 4 העונות כפית מחוקה פלפל שחור גרוס 2 כפות שומשום שחור 4 כפות שמן 1/2 חבילת כוזברה קצוצה אופן ההכנה… […]

עוגת דבש פרווה עם תפו"ע לראש השנה 🍎_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🍎🍎🍎🍎🍎🍎 לקירמול תפו"ע. 3 תפו"ע חתוכים לפלחים. כף סוכר לבן כף סוכר חום כף דבש לעוגה: 4 ביצים XL 2 כוסות קמח תופח כפית שטוחה סודה לשתייה. 6 תמציות של תה מושרות בחצי כוס במים רותחים. כוס שמן 3/4 כוס דבש כף סוכר לבן חצי כוס סוכר חום כפית קינמון. אופן הכנה: במחבת שמים סוכר […]

עוגת תפוחים ותמרים🍎🍏🍎_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

טעימה ומיוחדת ללא צורך במיקסר למתכון 👇. מרכיבים- 3 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות 1 כף קינמון 1 אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל 1/2 כוס אגוזי מלך טחונים 4 תמרים (מג'הול) חתוכים לקוביות הכנה – לערבב יחד בקערה אחת –בלי הקצפה!!! […]

לוביה – שעועית_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית תוספות קטגוריות סלטים שחר שולמית – מידות אוניברסליות סלט או סימן לראש השנה או אולי כתוספת לאורז עוף או בשר בסופו של מתכון בכל שילוב היא מנצחת מצרכים… 800 גרם לוביה 6 בצלים בינוניים 3/4 כוס שמן (159 גרם) 2 כפות חומץ בלסמי 4 כפות סילאן 2 כפיות מלח (1 לבישול הלוביה ו1 […]

דלורית_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

דלורית בפה וכתום בעיניים קטגוריית תוספות קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… דלורית בינונית כוס מים (240 מ"ל) 4 כפות שמן 4 כפות סילאן 1/2 כפית פלפל ארבע העונות 1/2 כפית מלח כפית פפריקה מתוקה גרוסה חופן פטרוזליה אופן ההכנה… מקלפים ופורסים את הדלורית לפרוסות ומניחים אותן בסיר שמים בסיר את המים ומפזרים […]

עוגיות מרוקאיות פריכות וטעימות להפליא👌תזהרו זה ממכר_מתכון של גיטה סלע – מאסטר מתכונים

מתכון: 1 קג קמח מנופה 1 וחצי כוס סוכר 3/כוס שמן 1 מחמאה 1 כוס קוקוס 1 כוס שומשום 2 אבקת אפייה 2 סוכר וניל 3 ביציםXL או 4 ביצים L חצי כוס מיץ תפוזים גרדת תפוז אופן ההכנה : בקערה שמים את כל הנוזלים ואחר כך מוסיפים את הקמח ואבקת אפייה מעבדים לבצק נוח,נותנים […]

רולדה בזילוף ריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לרולדה: 4 ביצים L מופרדות 2 כפות שמן 1/4 כוס מיץ תפוזים 5 כפות סוכר 6 כפות גדושות קמח 1 כפית אפיה *אופן ההכנה:* מקציפים חלבונים עם סוכר ומוסיפים חלמונים שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה. מורחים את הבלילה בתבנית על ניר אפיה משומן ואופים בתנור שחומם מראש […]

עוגיות דבש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגיות שחר שולמית – מידות אוניברסליות 56 יחידות – תלוי בגודל שמכינים בהעדר תבניות ניתן להכין כל צורה שאוהבים – להניח מעל נייר אפיה ולאפות כרגיל מצרכים לבצק פריך לבסיס… 1/2 כוס אבקת סוכר (70 גרם) 200 גרם קוביות חמאה קרה (או מחמאה לפרווה) ½2 כוסות קמח (350 גרם) 1/4 כוס דבש (72 גרם) […]

קוסקוס מתוק חגיגי ביותר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

שחר שולמית – מידות אוניברסלית מצרכים… 3/4 כוס אוכמניות (99 גרם) 1/3 כוס יין מתוק (80 מ"ל) 3 כוסות קוסקוס יבש 4 כוסות מים (960 מ"ל) כף מחוקה מלח 1/2 כוס שמן – לתיבול הקוסקוס (105 גרם) 1/2 כוס סוכר (100 גרם) 3 כפיות מחוקות קינמון 200 גרם שקדים פרוסים 1/4 כוס שמן – לטיגון […]

פשטידת גזר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית פשטידות אפויות קטגוריות מאפינס (מלוח) שחר שולמית – מידות אוניברסליות מחממים תנור לחום של 170 מעלות מצרכים… 4 ביצים גודל לארג' 1/2 כוס שמן (105 גרם) 4 כפות מיץ לימון (52 גרם) 1/4 כוס סוכר דמררה (50 גרם) כפית מחוקה מלח כוס קמח (140 גרם) 1/3 כוס זרעוני דלעת (47 גרם) קילו גזר מקולף […]

פיצה בטאבון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

יצא מושלם💕💕 1 ק"ג קמח פיצה כפית שטוחה שמרים כפית סוכר 650 מ"ל מים 2 כפות מלח שמן זית לשימון התבנית. אופן ההכנה- לשים הכל בקערה ( אפשר קערת מיקסר) מלבד המלח, ללוש ההיטב להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש הייטב, עד שהבצק חלק. משמנים את הבצק בתבנית ומניחים במקרר 48 שעות עד 72 שעות מוציאים […]

חטיף תמרים עם קרמל שוקולד לימוני_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית פטיפורים קטגוריות פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות 34 פטיפורים – תלוי בגודל התבנית מצרכים לחטיף התמרים… 600 גרם תמרים (מג'הול) מגולענים 240 גרם ביסקויטים (או עוגיות יין של פסח) 1/2 כוס בוטנים קלופים ומטוגנים (65 גרם) אופן ההכנה… במעבד מזון טוחנים יחד את כל המצרכים עד למסה פירורית שנצמדת כאשר מהדקים אותה עם […]

לביבות כרובית_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

להרתיח למשך כמה דקות כרובית בינונית (מפורקת לפרחים) ו- 2 תפוחי אדמה בינונים לקרר ולמעוך, להוסיף: כוס פירורי לחם 3 כפות קמח כפית אבקת מרק מלח פלפל מעט כורכום 2 ביצים. לערבב הכל ביחד ליצור לביבות ליטבול בצלחת עים פרורי לחם ושומשום (מעורבבים ביחד) ולטגן בתיאבון!

תבשיל עופות מוש עם תירוש_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית תבשילי קדרה קטגוריית עופות קטגוריית פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… 6 תפוחי אדמה בינוניים מגש ירכיים (6 חתיכות גדולות) 2 כוסות תירוש אדום לקידוש (480 מ"ל) 1/2 כוס שמן (105 גרם) 4 כפות סילאן (80 גרם) 2 כפיות מחוקות מלח כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה כורכום כף שומשום שחור […]

פאי גבינה פירורים וריבת חלב 🍰_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגה בתבנית פאי 24-26 לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן גרידת לימון אופציונלי אופן ההכנה : בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית […]

עלי סיגר מקמח כוסמין מלא ( לכל מילוי שרוצים )_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

לבלילה להשתמש בכוס מידה 250 מיל מצרכים לבלילת הבצק: 2 כוסות קמח כוסמין מלא 2.5 כוסות מים +2 כפות מים 1/4 רבע כפית מלח 1 כפית שמן שמים בקערה את הקמח ומוסיפים בהדרגה את המים מערבבים במטרפה ידנית היטב ומוסיפים את השמן והמלח ומערבבים היטב היטב עד למרקם חלק ללא גושים אופן ההכנה : מחממים […]

עוגיות בוטנים קוקוס קקאו ודבש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מיוחד לחג 🔥🔥 מידה בכוסות שתיה קרה. *500 גרם בוטנים קלויים וטחונים. כוס קוקוס *2 כפות מחמאה. *כוס סוכר חום 2 כפות דבש 1 אבקת אפייה 2סוכר וניל 3 ביצים כף קקאו אבקת סוכר לגילגול. אופן הכנה: לערבב את כל החומרים. מנוכה חצי שעה במקרר. לגלגל כדורים לפי בחירתכם לתוך אבקת סוכר. לסדר בתבנית למעוך […]

קיגל איטריות עם אוכמניות ואגוזי מלך_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית פשטידות אפויות קטגוריית תוספות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלים 2 קיגלים בתבנית אובלית חד פעמית גודל 28/12 סנטימטר משומנות היטב או 2 תבניות חד פעמיות מאורכות משומנות היטב מצרכים… כוס סוכר חום דמררה (200 גרם) 3/4 כוס שמן (159 גרם) כף מחוקה מלח 1 כף מחוקה פלפל שחור גרוס 5 כוסות מים רותחים […]

עוגת פיסטוק-שוקולד-גזר בחושה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריות עוגות בשכבות קטגוריות עוגות בחושות שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית סיליקון מלבנית 28/36 סנטימטר בגובה של 1 סנטימטר בכל שכבה שוטפים ומרפדים אותה בנייר אפיה התבנית מונחת על משטח אפיה מצרכים לשכבת פיסטוק… 4 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) סוכר וניל 250 גרם שמנת מתוקה צבע מאכל – אופציונלי כוס קוקוס […]

עוגת דבש ערבב ושגר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית סיליקון משומנת או תבנית עגולה בינונית חד פעמית מרופדת בנייר אפיה מצרכים לעוגה… 4 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) כוס דבש (285 גרם) כוס שמן (210 גרם) כוס תה חזק (240 מ"ל) כפית מחוקה קינמון טחון קורט מלח 2 כוסות קמח תופח […]

גלידת וניל בציפוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מתכון לגלידה ביתית מחומרים שיש תמיד בבית ללא צורך בחלב מרוכז ! למתכון 👇 מצרכים: 500 מיל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 שקיות סוכר וניל 2 כפות סוכר אופן הכנת הקצפת : מקציפים היטב היטב את כל מצרכי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול מיכל 1 גבינה לבנה 250 […]

עוגת גבינה לוטוס מטורפת 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

תבנית 24 לתחתית 200 גרם ביסקוויט לוטוס 100 גרם חמאה מומסת לתערובת של העוגה: 2 גביעים גבינת שמנת נפוליון. 2 שמנת מתוקה. 3/4 צינצנת ממרח לוטוס. 1 שמנת חמוצה. חבילה אינסטנט פודינג וניל. 3 כפות אבקת סוכר. לציפוי. 1 שמנת מתוקה. 2 כפות אינסטנט פודינג וניל. חצי צינצנת ממרח לוטוס. אופן הכנה: גורסים את הביסקוויטים […]

ירוק חמוץ וטעים – חזה עוף עם המון ירק_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים לתבשיל… 330 גרם שעועית אדומה (מים וכפית מלח לבישול השעועית) 6 בצלים בינוניים חבילת כרפס עלים רק המקלות 1/2 כוס שמן (105 גרם) 2 כפיות מחוקות כורכום כפית מחוקה פלפל – לימון פרסי ושום (של אהרוני) 2 כפיות מחוקות תבלין כוזברה כף מחוקה פפריקה מתוקה גרוסה 2 כפות […]

עוגיות מרוקאיות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

הייתה לי במחסן מכונת בשר פשוטה שלא השתמשתי בה שנים ..פלא פלאים חיברתי לה את הצורה של העוגיות מרוקאיות .. יוצאות עוגיות מכונה תוך שניות וללא מאמץ קצת פחות פוטוגניות מהרגיל אבל למי אכפת ,במיוחד שאלו עוגיות שמתחסלות מהר 😜 למתכון 👇 מידה בכוס חד פעמי קר 2 שקיות אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל […]

עוגיות סנדוויץ' במילוי ריבת חלב _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: בכוס מידה 250 מ' 2 כוסות קמח 200 גרם נטורינה/חמאה 1 כוס סוכר 4 כפות פודינג וניל 1 ביצה L אופן ההכנה : *בתוך קערה שמים את כל המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק חלק *מפזרים מעט קמח על גבי משטח עבודה ומרדדים לבצק דק *קורצים עיגולים חלק עם חור וחלק בלי חור *מחממים תנור […]

עוגה בציפוי קרמל טופי🍬_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

כוס מדידה 250 מיל מתאים לתבנית בינונית רגילה או שתי תבניות אינגליש למצרכים: 4 ביצים L 1 מיכל קצפת צמחית /חלבית 250 מיל 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 שקית סוכר וניל 2 כפות פודינג וניל 1 שקית אפקת אפיה 2 כוסות קמח לציפוי : 2 -3 כפות טופי קרמל או ריבת חלב ★אופן […]

עוגת שיש בחושה עם חלוות שוקולד_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס שחר שולמית – מידות אוניברסליות הערה – ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה תבנית נון סטיק קוטר 23 סנטימטר משומנת ומקומחת מדליקים תנור לחום של 160 מעלות מצרכים לעוגה… 3 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) כוס שמן (210 גרם) כוס קוקוס (90 גרם) 1/2 כוס אינסטנט פודינג […]

טארט חמאה במילוי קרמל ואגוזים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מתכון לטארט חמאה ואגוזים. נתחיל בהכנת הבצק הפריך . לערבב תחילה בקערת המיקסר עם וו גיטרה, את החומרים הבאים עד מרקם חול : 500 גר קמח לבן 200 גר חמאה/נטורינה 1+1/4 כוס אבקת סוכר. להכין מראש ולהוסיף בהדרגה תוך לישה במיקסר את התערובת הבאה: 2 חלמונים 1/4 כוס חלב 1/4 כוס שמן 2 כפות מחית […]

פיתות במחבת במלית חציל וגבינה צהובה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית כיסונים מטוגנים שחר שולמית – מידות אוניברסליות המצרכים… 2 כפות סוכר (20 גרם) כף שמרים יבשים (10 גרם) ¾2 כוסות מים (660 מ"ל) קילו קמח כף מחוקה מלח 1/4 כוס שמן זית איכותי (53 גרם) מצרכים למלית… צנצנת חציל קלוי על האש (530 גרם) 5 כפות שמן כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פלפל שחור […]

חיתוכיות שוקולד_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה שחר שולמית – מידות אוניברסלית 4 תבניות מתכת מלבניות מאורכות עטופות בניילון (מצורפת תמונה) מצרכים… קילו ביסקויטים 200 גרם חמאה (או מחמאה) ¼1 כוסות קרם קוקוס (300 גרם) 1/2 כוס ליקר שוקולד (120 מ"ל) כוס סוכר (200 גרם) כוס קקאו (140 גרם) אופן ההכנה… במעבד מזון טוחנים את הביסקויטים לאבקה […]

עוגת שכבות "חלבונים" מהודרת_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

שחר שולמית – מידות אוניברסליות רינג אובלי גודל 31/11 סנטימטר בכל שכבה (מלבד בשכבת המרציפן) סגרתי צד אחד של הרינג בנייר אפיה ונייר כסף והנחתי את הרינג מעל משטח אפיה העוגה מורכבת משכבות – פריך תפוזים – מרנג קוקוס – פיננסייר שוקולד – פיננסייר פיסטוק ומרציפן פיסטוק מצרכים לשכבת פריך תפוזים… 1/4 כוס מיץ תפוזים […]

עוגת שוקולד ג'לי דובדבנים ואוכמניות מוס גבינת מסקרפונה ושוקולד🍒🍒_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  6 ביצים מופרדות 1/2 כוס סוכר 200 גר' שוקולד מריר 1/3 כוס שמנת להקצפה ממיסים שוקולד ושמנת מערבבים היטב ומצננים, מוסיפים חלמונים וטורפים עם מטרפה ידנית היטב. מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב אבל עדיין רך. מקפלים את קצף החלבונים עם תערובת השוקולד עד לקבלת בלילה אחידה, יוצקים לתבנית קפיץ 24 אופים […]

עוגת שכבות פריך אגוזים ושוקולד בעיטור גנאש חלבה ולוז_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

שחר שולמית – מידות אוניברסליות עוגה פשוטה וטעימה שתפאר ימי הולדת שבתות וחגים רינג מרובע גודל 25 סנטימטר משומן וסגור בצד אחד עם נייר אפיה ונייר כסף הרינג מונח על משטח אפיה מצרכים לבסיס פריך אגוזים… 100 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה) 2 כפות שמן (18 גרם) ½1 כוסות סוכר (300 גרם) 2 ביצים גודל […]

סלט חצילים מטוגן עם גמבה_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים

  2 חצילים בינוניים 2 גמבה אדומה 1 לימון כף אריסה מתוקה מלח פלפל שחור 3 כפות שמן 2 שיני שום קצוצות גס חופן פטרוזליה 1 כף פפריקה אדומה מתוקה חצי לימון סחוט אופן ההכנה: שוטפים את החציל מקלפים לריבועים שמים במסננת ממליחים ושמים לשעה בצד עד שהנוזלים ירדו מידי פעם לערבב לאחר מכן שוטפים […]

סלט חצילים עגבניות פלפלים חריפים וגמבות-סלדה משווייאה_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים

המצרכים: 2 חצילים גדולים 4 פלפלים חריפים 2 גמבות אדומות 2 גמבות ירוקות 2 עגבניות גדולות לתיבול: 1 לימון פטרוזליה קצוצה 3 שיניי שום כתושים שמן זית מלח פלפל שחור אופן ההכנה: שורפים את כל הירקות על הגז כולל העגבניות מקלפים אות החצילים מסננים ומועכים היטב מקלפים את העגבניות מוציאים את המיץ חותכים לריבועים קטנים […]

סלט חצילים עם מיונז_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 2 חצילים קטנים או 1 חציל גדול 2 שיני שום כתושות חצי לימון סחוט חופן פטרוזלייה מלח פלפל לבן 5 כפות מיונז גדושות זה מה שעושה את הטעם הנהדר של הסלט הרבה מיונז אופן ההכנה: שורפים את החציל על הגז מרלפים אותו מסננים במיסננת מועכים היטב מוסיפים את השום הפטרוזליה הלימון והתבלינים מלח […]

עוגיות מייפל בריאות 🍪_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

בכוס מידה 250 m מצרכים : 1.5 כוס קמח כוסמין/לבן 3 כפות אגוזי מלך טחונים דק 3 כפות מייפל/סילאן 0.5 חצי כוס שמן קנולה אופן ההכנה : מערבבים את כל המצרכים יחד יוצרים כדורים קטנים בקוטר מטבע חצי שקל ומועכים קלות בעזרת האצבעות מניחים חצי אגוז מלך מעל כל עיגול בצק מסדרים את העוגיות על […]

עוגת יום הולדת בחושה _מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

שחר שולמית – מידות אוניברסליות שכבת הבסיס מורכבת מ2 שכבות של עוגה ומעל מונחת עוגה נוספת (קטנה יותר) העוגה מעוטרת במרציפן רינג מרובע משומן גודל 25 סנטימטר הרינג מונח על משטח אפיה מדליקים תנור לחום של 160 מעלות מצרכים לשכבה ראשונה שוקולית וקוקוס… 3 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) כוס שמן (210 גרם) […]

גליליות במילוי קרם וניל פרווה 💥💥💥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: 1/4 כוס קורנפלור(כוס חד פעמי חם)25 ג' 1/4 1 כוס חלב סויה קר או כל תחליף חלב שיש (250 m) 1/2 חצי כוס סוכר 3 שקיות סוכר וניל 2 חלמונים L אופן ההכנה : *בסיר בינוני לשים קרונפלור ולהוסיף בהדרגה כוס ורבע חלב כל פעם מעט מהחלב ולערבב היטב על מנת שלא יווצרו גושים […]