בקלאווה טורקית אמיתית_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  אני מעלה לכם סרטון של איך עושים בקלאווה טורקית אמיתית..אני יודע שזה הרבה עבודה אבל !!!זה משתלם שבסוף אתם נהנים מבקלאווה איכותית ברמה גבוהה מאוד. הכי מתאים לחג 🙏🙏חג שמח 🌹🌹🌹 אני מצרף מתכון של הבצק : 800 גרם קמח כוס חלב כוס מים רבע כוס שמן 1 ביצה כפית מלח 2 כפות חומץ […]

פיתה מלבנית ! _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מי אמר שפיתה צריכה להיות עגולה?? חחחח 😂😂😂 מתכון : 500 גרם קמח (מומלץ קמח נפלאות ) כף שמרים 2 כפות סוכר חצי כף מלח 3 כפות שמן 1.5 כוסות מים פושרים . אופן הכנה : בקערה שמים שמרים סוכר וכף קמח ומים מערבבים מכסים ומחכים רבע שעה . מוסיפים את הקמח והמלח והשמן ולשים […]

מרנג קוקוס אפוי 🌸🌸🌸הכי טעים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

6 חלבונים 11/2כוסות סוכר קורט מלח 3 כוסות קוקוס אופן הכנה: על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות. מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה מזלפים למנג'טים. מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹 🌸🌸🌸🌸   להצטרפות לקבוצה […]

שבקייה + פרחי דבלות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

50 גרם חמאה רכה 1 חלמון ביצה כפית אבקת אפייה קורט מלח 1 סוכר וניל 280 גרם קמח שליש כוס מים כף חומץ אופן הכנה: טורפים את הביצה עם החלמון. מוסיפים מחצית מכמות מים אבקת אפייה וסוכר וניל וחומץ. מוסיפים בהדרגה קמח ומים עד קבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון ל45 דקות. וההמשך בסרטון 🙏🙏 […]

לחמניות המבורגר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לאפות לצנן להקפיא יוצאות טרי טרי בכל יום לבצק ק״ג קמח כף סוכר כף מלח קוביית שמרים טריים 25 גרם חצי ליטר מים פושרים 2 כפות דבש חצי כוס שמן 2 חלמונים ללוש את כל החומרים ביחד למעט המלח והדבש. את המלח והדבש נוסיף […]

רגליים של פרה עם חומוס (במרוקאית : קרעה מעה לח'מס ) _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 רגל של פרה לדאוג ולבקש שתהיה שרופה ונקייה. ממליצה על בישול בסיר לחץ מהיר ושומר על מרקמים וטעמים. בתחתית הסיר מסדרים: 5 חתיכות יפות וסקסיוץ סל רגל 4 בצלים אדומים קצוצים דק. צרור של פטרוזיליה וקוסברה ראש של שום לכתוש דק 3 כוסות חומוס […]

לשון בקר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 שולקים את הלשון עם 4 גבעולי כרפס קצוץ כולל העלים 2 בצל חתוך לרבעים, 2 עלה דפנה מעט פלפל אנגלי חצי כפית מלח עבה כף חומץ חצי כפית כורכום. מבשלים למשך שעתיים על אש נמוכה. מכבים, מצננים מנקים את הלשון מהנימים והשיכבה העליונה. ממתינים […]

דווארה / כרשה מעדן מהמטבח המרוקאי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 ק"ג בטן של פרה נקייה נתח ריאות של פרה קילו 6 בצלים עלה דפנה ¼ כפית כורכום מעט פלפל אנגלי חצי כוס מיץ לימון 2 כפות חומץ לשטוף את כל החלקים, להשרות במים ברז עם מיץ לימון וחומץ- להשרות חצי שעה. לשטוף ולבשל את […]

לחם /בריוש חלב_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 1 קג קמח מנופה 3 כפות שטוחות של שמרים יבשים 6 ביצים 1 כוס חלב קר 1/4 כוס חלב נוספת להמשך חצי כוס סוכר כפית מלח 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות אופן ההכנה: את השמרים וסוכר לערבב עם החלב לתת להם רבע […]

עוגיות שקדים עם סולת.. טעימות בטירוף_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות סולת 2 כוסות שקד טיבעי טחון חצי כוס שמן כוס סוכר כף ריבת משמש ללוש הכל ביחד להוסיף 3-4 ביצים לארג'. אם אחריי הביצה השלישית החומר גלם יבש להוסיף את הביצה הרביעית. לתת למסה לנוח במקרר לילה שלם למחרת לחמם תנור ל […]

סהרוני בוטנים (גם כשר לפסח)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית להכין מרנג כוס חלבונים קורט מלח 2 כוסות סוכר להקציף לקצף מאוד יציב לקלות 5 כוסות בוטנים לקצוץ אותם גס לערבב ביחד עם המרנג להוסיף חצי כוס קוקוס לתת למסה לנוח שעתיים בקירור להוציא ליצור ממנה סהרונים קטנים לטבול אותם שוב […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת דפי סיגר _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות קמח 2 כפות סולת קורט מלח 2 כוסות מים לערבב הכל במוט בלנדר שלא יהיו גושים. לכסות להכניס למקרר 10 דק. ס ירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים לבשל 15 דק על אש קטנה. מילוי חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה חצי […]

מחית פיסטוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 100 גרם פיסטוק 10 יחידות שקד מולבן כף דבש להכניס אותם למכונת טחינה 1,2,3 לטחון פעם ראשונה לבד פעם שניה עם הדבש לאפסן בקירור לשדרג עם תמצית פיסטוק איכותית 2 טיפות! לא יותר אפשר לוותר על השקד

מתכון כתוב + סרטון להכנת מרציפן,מחנשה,קדאיף … רק עם שקד חלוט נקי ויבש._מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 טחינה ראשונה טוחנים שקד לבד. מודדים 3 כוסות שקד טחון מוסיפים כוס וחצי סוכר גרידת לימון תמצית ווניל מכינים רבע כוס מיץ לימון עם רבע כוס מים וטוחנים פעמיים שלוש עד שמתקבל עיסה לפי הצורך מוסיפים את המיץ כל פעם כפית שתיים וללוש את […]

פקעות קוקוס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6-7 כוסות קוקוס מעט צבע מאכל אדום 6 ביצים שלמות מוקצפות רבע כוס שמן כוס סוכר כף גלוקוזה שקית סוכר ווניל שקית אבקת אפיה להקציף את הביצים בשלמותם להוסיף את השמן והגלוקוזה להמשיך להקציף להוסיף את הקוקוס והווניל לערבל לעטוף לתת לזה לנוח בערך […]

עוגת לימון , קוקוס וחמוציות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריות מאפינס (מתוק) שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית נון סטיק גודל 13 על 28 סנטימטר משומנת ומקומחת או 2 תבניות מאורכות חד פעמיות מצופות בנייר אפיה הערה- ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה מצרכים… 6 ביצים גודל לארג' ½1 כוסות סוכר (300 גרם) סוכר וניל 1/2 כוס מיץ לימון (120 מ"ל) […]

עוגיות פיסטוק במילוי קצף ביצים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לעוגיות 100 גר'מחמאה חצי כוס סוכר 2 ביצים 2 כוסות פיסטוק טחון כוס ועוד קצת קמח מעט וניל מעט תמצית פיסטוק ללוש הכל ביחד למסה מאוד רכה שניתנת לזילוף. לקצף: להקציף 4 חלבונים עם כוס סוכר קורט מלח כף מיץ לימון לקצף מאוד יציב. […]

מתכון כתוב +סרטון להכנת אזני המן חגיגיים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בצק פריך 200 גרם מחמאה 3/4 אבקת סוכר שקית אבקת אפיה גרידת לימון שלם גרידת תפוז שלם ביצה קורט מלח כוס מיץ תפוזים כולל האשכולות לא לוותר עליהם ווניל כ-4 כוסות קמח. לעבד את הבצק כמו בסרטון. לחלק את הבצק לטעמים לצבעים רצויים להוסיף […]

לחמניות / לחם המן לחם פורים (נגולה)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 1 ק”ג קמח 50 גרם שמרים טריים (1 קובייה) או 2 כפות שמרים יבשים. חצי כוס סוכר חצי כפית מלח 4 ביצים לארג' חצי כוס שמן 2 כוסות מים חמים כוס שקד שלם מולבן כף זרעי אניס ביצים קשות כמספר הלחמניות או – 3 […]

מתכון כתוב +סרטון להכנת שבקייה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית 180cc כוס שמן כוס מים פושרים כפית מלח כף סוכר כף ערק או חומץ ביצה לארג' כפית קינמון ( לא חובה) שקית אבקת אפיה לערבב הכל ביחד להוסיף קמח לאט לאט כמה שניכנס בערך 4 כוסות. ללוש את הבצק כמה שיותר […]

עוגיות במילוי תמרים/לוקום טבולות בסירופ_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס ח"פ שקופה 150 גרם נטורינה רכה חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים כפית שטוחה אבקת אפיה שקית סוכר וניל 3 כפות אבקת סוכר 4 כוסות קמח או לפי הצורך 2 כוסות קוקוס לציפוי אופן ההכנה: מכניסים לקערה את כל המצרכים ומוסיפים את הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד וחלק […]

טורטיות ממולאות בשר בציפוי שניצל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: ל – 6 טורטיות 700 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 1 קופסת פטריות חתוכות תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי אופן ההכנה: מטגנים בצלים עד להזהבה מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד . שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל […]

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת נשיקוקוס 😊טעם של נשיקות וקוקוס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

כשמשתמשים בחלמונים נשארים החלבונים מכינים .. להקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר , 2 סוכר וניל לקצף חזק ויציב , להוריד מהמיקסר ולהוסיף כוס אבקת סוכר 5 כוסות קוקוס . לערבב היטב ולהכניס לשקית זילוף לזלף על נייר אפיה ולקשט בסוכריות . 170 מעלות כ20 ד לציפוי בתחתית :100 גרם שוקולד מריר כפית שמן […]

תבשיל מוח בסיגנון מרוקאי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

המנה שתשגע לכם את המוח מצרכים: 3 יחידות של מוח טלה נקי ומוכשר הפרוסים לחצי . 4 עגבניות מגורדות 1 פלפל חריף יבש חצוי לשנים. 8 שיני שום פרוסות 2 לימונים כבושים קצוצים חצי כוס כוסברה קצוצה. ( רק כוסברה ולא לוותר) כף של פפריקה מרוקאית. כפית כורכום מלח ופלפל לפי הטעם מעט קמח אופן […]

אומלט מרוקאי ! ( במרוקאית למגינה )_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 3 תפוחי אדמה רצוי אדומים. 6 ביצים. 1 גזר (אפשר גם בלי ) 1 פלפל חריף ירוק ( למי שרוצה חריף) רבע צרור פטרוזיליה. רבע צרור כוסברה. רק את העלים. ללא הגבעול. חצי כפית כורכום. רבע כפית פלפל לבן. חצי כפית מלח. חצי כפית אבקת מרק עוף. סחיטה מלימון חמוץ. 3/4 כוס חד […]

מוקפץ איטריות אורז וקוביות סלמון וירקות_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

בסיר מבשלים חצי שקית איטריות אורז רחבות עד מידת רכות שרוצים מסננים ודמים בצד במחבת עם כף שמן מטגנים קוביות סלמון מכל הצדדים ומוציאים לצלחת באותה מחבת מטגנים 1 בצל פרוס להזהבה מוסיפים רצועות מ1 פילפל אדום 1 גזר רצועות מערבבים כ4-5 דקות מוסיפים 2 כפות רוטב סויה 2 כפות צילי מתוק 2 כפות רוטב […]

יויו במילוי שקדים❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי חם מצרכים : 4 בצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 שקיות אבקת אפיה 3 שקיות סוכר וניל קליפת תפוז מגוררת רבע כוס מיץ תפוזים אופן הכנת הכדורים : שמים בקערה את המצרכים ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך .בערך 6 וחצי כוסות עד 7 בערך .הבצק צריך להיות […]

כדורי שוקולד מהירים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה שחר שולמית – מידות אוניברסליות מתקבלות כ30 יחידות – תלוי בגודל העוגיה מצרכים … צנצנת חלב מרוכז (380 גרם) 1/4 כוס קקאו (35 גרם) 100 גרם חמאה מומסת 400 גרם ביסקויטים טחונים אופן ההכנה … שמים בקערה את החלב המרוכז ומוסיפים לו את הקקאו דרך מסננת (שלא יהיו גושים) […]

סושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

סושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן המצרכים לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן: לבסיס לוטוס: 350 גרם עוגיות לוטוס מפוררות 5 כפות ממרח לוטוס מומס 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) לקרם וניל: 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) 2 כפות פודינג וניל לזילוף: שוקולד לבן מומס שברי אגוזי פקאן מסוכרים אופן ההכנה […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מפרום כרובית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 1 כרובית חתוכה לפרחים לתערובת הבשר : 500 גרם בשר טחון 1 ביצה 2 פרוסות לחם רטוב (לסחוט ולפורר) 1 בצל מגורד חצי כוס פטרוזיליה קצוצה תבלינים : מעט מלח ופלפל שחור חצי כפית בהרט רבע כפית כורכום רבע כפית פפריקה . מערבבים את כל מרכיבי המילוי לציפוי לפני הטיגון: 2 ביצים 2 […]

עוגת תפוחי עץ ושוקולד_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

תבנית 24 מצרכים : 3 תפוחי עץ כוס וחצי סוכר 2 כוסות קמח 5 ביצים מ"ס 3 ( M) שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל כפית קינמון גרדה מתפוז אחד חצי כוס מיץ תפוזים רבע כוס מים קורט מלח רבע כפית זנגביל טחון כוס שמן אופן ההכנה : 1. מפרידים את החלבונים לקערה מוסיפים קורט […]

עלי סיגר / בריק / "וורקה"_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

חברים קיבלתי את המתכון המנצח הזה מחברתי אורלי אלימלך אלקסלסי תודה לך מלכת העוגיות מצרכים למתכון: 300 גרם קמח חצי כפית שטוחה מלח כף חומץ כפית שמן כפית שטוחה קורנפלור 2/1 2 כוסות מים פושרים. אופן ההכנה: 1.לערבב את כל החומרים ולהוסיף מים בהדרגה תוך כדי בחישה במטרפה ידנית. 2.מומלץ לעבוד בידיים ללא מקסר ולעשות […]

צלי בקר עם ירקות שורש_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מצרכים: נתח צלי כתף מס' 5 2 בצלים 2 גזרים חתוכים לעיגולים 3 גבעולי סלרי עם העלים 6 שיני שום שלמות שקית אבקת רוטב צלי 3 עלי דפנה גרגירי פלפל שחור שלמים מלח חצי כף פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק עוף חצי כפית כורכום אופן ההכנה: 1. להרתיח את הבשר בשלמותו בסיר לחץ עם […]

עוגיות מקרוד_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון לאחת העוגיות האהובות ביותר. המתכון הוא מתכון למקרוד אלג'רי, את המקרוד עושים בתוניס, טריפולי, מרוקו ואלג'יר. אפשר גם לאפות בתנור ,לאפות בחום של 180 מעלות כ15-20 דקות. מצרכים: 1 קילו סולת 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה גרדת תפוז מתפוז אחד 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 1.5 כוסות מים מעט קינמון מעט זנגוויל […]

טורטיה ממולאת בתנור_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 2 טורטיות 2 תפו"א שלוק במים 2 בצל לבן קצוץ ומטוגן 1 חבילת פטריות חתוכות ומטוגנות מעט פטרוזיליה מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח מעט כמון 2 ביצים טריות לא מבושלות. אופן ההכנה? 1. את כל המצרכים חוץ מהביצים מערבבים יחד ויוצרים מעיין פירה . 2. במרכז הטורטיה מנחים את התערובת ויוצרים גומה, […]

במיה עם כדורי בשר_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  כמה שזה טעים וכמה בית יש באוכל הזה. מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים לקציצות: חצי קילו בשר בקר טחון חופן פטרוזיליה קצוצה חופן וכוסברה קצוצה 1 בצל מגורד 1 תפוא קטן מגורד 4 כפות פירורי לחם מלח, פלפל שחור לפי הטעם כפית ראס אל חנות, כפית כמון, להכנת הקציצות: לערבב הכל […]

קציצות במטבוחה עם כרובית_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים: כרובית אחת גדולה מצרכים לקציצות: 250 גר שוק הודו מפורק(הודו טחון) 250 גר בשר בקר טחון חופן פטרוליה וכוסברה קצוצים בצל מגורד 2 שיני שום כתושות 3 כפות פירורי לחם ביצה חצי כף מלח חצי כף פלפל שחור כף פפריקה מתוקה חצי כף כמון חצי כף ראס […]

עלי פילו במלית חצילים,ירק ומוצרלה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

  קטגוריית כיסונים מטוגנים שחר שולמית מתקבלות 15 יחידות מצרכים… חבילת עלי פילו חבילת בצל ירוק 2 חבילות פטרוזליה 3 כפות שמן (45 מ"ל לטיגון הירק) חציל גדול 6 כפות שמן (90 מ"ל לטיגון החציל) כפית מחוקה פלפל 4 העונות (או פלפל שחור) 1/2 כפית מלח 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת אופן ההכנה… שוטפים וקוצצים […]

עוגיות נענע_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חצי צרור נענע. חצי כוס סוכר. ביצה. תמצית וניל. שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה 50 גרם חמאה רכה. 2 כוסות קמח או 3 -4 כוסות קמח שקדים. ההכנה: מרסקים בבלנדר את הנענע הסוכר והביצה יחד עד שנוצר נוזל. יוצקים םקערה מוסיפים שאר החומרים לשים לבצק אחיד וחלק. קורצים כדורים מניחים בתבנית מרופדת מועכים קלות […]

אוזני המן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  🤲 מצרכים : 200 גרם חמאה או נטורינה כוס ורבע סוכר כוס מיץ תפוזים טבעי כוס ורבע שמן 2 שקיקי אבקת אפיה 3 סוכר וניל קמח קילו או לפי הצורך למילוי : ממרח שוקולד ולהוסיף לממרח כ .. 3 עד 4 כפות בסקויטים טחונים אופן ההכנה.. ללוש את כל מצרכי הבצק ואת הקמח להוסיף […]

רולדת שקדים ופירות יער_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

(ניתן כל פרי שתרצו). 5 חלבונים כוס וחצי סוכר כוס אבקת שקדים או שקדים טחונים דק. 2 כפות קקאו 2 כפות קורנפלור. לציפוי הפנימי והחיצוני: קופסת גדולה של שמנת מתוקה. 5 כפות אינסטנט פודינג או אבקת סוכר. 2 כוסות פירות יער. שקדים מולבנים אבקת סוכר. להקציף במהריות גבוהה את החלבונים 2 דקות להוסיף סוכר ולהקציף […]

מאפה "לחם פיצה"_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

קליל וטעים😋 נשאר לכם חלה,לחם טוסט🙃 ציאק צאק בצלחת. הוסיפו סלט קטן. טעים טעים😋 איך👇 גרדו עגבניות בשלות ועסיסיות. למרוח על כל פרוסה בנדיבות. טגנו פרוסות חציל, או בתנור מוברשות בשמן. לא חובה. הוסיפו זיתים חתוכים. מעל הניחו גבינה צהובה ,ומעל פרוסת עגבניה. תבלו והמליחו. לאפות בחום 180 מעלות עד להתרככות הגבינה.❤️

קובה סלק במילוי גבינה בולגרית על מצע יוגורט_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

תודו שאת זה עוד לא טעמתם (לשבועות) 3 כוסות סולת 2 כפות קמח. כף שמן מעט מלח כוס מים ללוש ולהשאיר לפחות חצי שעה לנוח. למילוי: קוביות גבינה בולגרית. לרוטב בצל חתוך גס 3 גבעולי סלרי חתוכים. 2 סלק חתוכים לקוביות מיץ מלימון אחד. כף סוכר כפית וחצי מלח כפית פפריקה 3-4 כוסות מים להגשה […]

קציצות דגים ברוטב חריף_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חצי קילו דג נסיכת הנילוס ומרלוזה טחונים. צרור כוסברה קצוצה דק צרור שלם פטרוזיליה קצוצה. כמה עלי סלרי קצוצים דק. 2 שיני שום קצוצים. בצל מגורד. 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות. 2 ביצים תפוח אדמה אחד מבושל ומרוסק. כף פירורי לחם. כפית מלח כפית פלפל שחור כף פפריקה. רבע כפית כורכום. לערבב יחד את העיסה […]

עוגת תפוזים מקורמלת_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס (מתוק) שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית נון סטיק משומנת ומסוכרת קוטר 24 סנטימטר מצרכים… 4 ביצים גודל לארג' 3/4 כוס סוכר (150 גרם) סוכר וניל 2/3 כוס אינסטנט וניל (80 גרם) ½1 כוסות קמח (210 גרם) כוס קוקוס (90 גרם) אבקת אפיה (10 גרם) קורט מלח כוס שמן (240 […]

עוגת גבינה פירורים בזילוף ריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגה בתבנית פאי 22 לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן גרידת לימון אופציונלי אופן ההכנה : בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית […]

מגולגלות מבצק פריך_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון מצויין שקיבלתי מחברתי היקרה נורית יונה ישר אלכם. מצרכים: קג קמח שתי שקיות סוכר וניל שקית אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 חבילות נטורינה/ מחמאה גרידת תפוז/לימון. קורט מלח. מליות: ממרח תמרים ואגוזים/ ממרח קרם עוגיות/ לוקום/ריבה עם קוקוס/שוקולד אופן ההכנה: 1. במיקסר : להכניס את החומרים לפי הסדר וללוש במיקסר עד […]

ירקות כבושים_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

אפשר כל ירק שרוצים מצרכים: כרוב לבן כרובית לפת סלרי גזר שומר שום פלפל ירוק חריף פרוסות משלוש לימונים ללא הקליפה עכשיו שלב הנוזלים לצינצנת של 1 ליטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שליש חומץ שליש מיץ לימון שליש מים 1 כף מלח לכל ליטר נוזל אופן ההכנה: 1. לקלף את הירקות ולחתוך אותם לשטוף אותם היטב ולסנן 2. לקחת […]