מגולגלות תמרים… פרווה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
מתכון לכמות קטנה 4 כוסות קמח בלבד 1 אבקת אפיה חצי כוס שמן חצי כוס מיים 1 סוכר וניל 2 כפות אבקת סוכר 1 מחמאה ללוש במקסר לרדד לשים ממרח תמרים כמות נדיבה מי שאוהבת מעל אגוזים לתנור שחומם מראש על 180 עד להזהבה
עוגיות בולו… פרווה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
4 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפיה 2 סוכר וניל כף תמצית שקדים 1 מחמאה 2 ביצים (ואולי עוד ביצה לפי הצורך) כוס סוכר כוס אגוזים קצוצים גס כוס שומשום כוס שקדים ללוש טוב במקסר ליצור עיגולים ולמעוך מעט עם קצות האצבעות לסדר צורה מעויין כמו שעשיתי לשים מעל טיפת מים עם האצבע להרטיב […]
עוגיות נס קפה פרווה וללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
ה' ישמור עליכם אמן מתכון ללא גלוטן (אפשר גם עם קמח רגיל וביצה אחת ) 200 גרם מחמאה רכה 3כוסות קמח תמי כתום או קמח תמי תופח כוס סוכר 2 ביצים 1סוכר וניל 1אבקת אפיה 3 כפות נס קפה ללוש במיקסר לערבב טוב וליצור עיגולים טיפה לשטח עם מזלג לעשות להניח שוקולד יש בסופרים בקופסא […]
טורט ללא גלוטן .. פרווה _מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
4 ביצים להפריד להקציף להוסיף בהדרגה כוס ורבע סוכר (אפשר להפחית) להוסיף חלמונים 1 סוכר וניל 3/4כוס שמן כוס תפוזים סחוטים 2 כוסות קמח תמי ללא גלוטן (מי שרוצה קמח רגיל) 1 אבקת אפייה לערבב לא הרבה לישפוך לסיר להשאיר רבע להוסיף 2 כפות שוקילית לישפוך מעל מי שרוצה לקחת שיפוד לקשקש בעדינות
עוגיות מכונה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
ק"ג פחות רבע קמח 2 סוכר וניל 4 ביצים 2 מחמאה 2 אבקת אפיה כוס שומשום כוס קוקוס 2 כוסות סוכר ללוש במיקסר בהצלחה 💞
טורט ללא גלוטן .. פרווה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
של שמחה אלגלי המהממת ❤️תודה על המתכון 4 ביצים להפריד להקציף להוסיף בהדרגה כוס ורבע סוכר (אפשר להפחית) להוסיף חלמונים 1 סוכר וניל 3/4כוס שמן כוס תפוזים סחוטים 2 כוסות קמח תמי ללא גלוטן (מי שרוצה קמח רגיל) 1 אבקת אפייה לערבב לא הרבה לשפוך לסיר להשאיר רבע להוסיף 2 כפות שוקולית לשפוך מעל.. מי […]
קישואים ממולאים בשר_מתכון של זהבה אבילחק – מאסטר מתכונים
לבחור קישואים קטנים לנקות את התוכן ואז למלא במילוי הבשר למילוי: 250 גרם בשר טחון בצל קצוץ דק חופן פטרוזיליה קצוצה חופן סלרי עלים קצוץ 4 כפות פירורי לחם (שמתי פרורי לחם מלא) חצי כפית בהרט רבע כפית קינמון כפית מלח רבע כפית פלפל שחור שליש כוס שמן זית רבע כוס מי סודה להכין את […]
שומר ממולא בשר_מתכון של זהבה אבילחק – מאסטר מתכונים
2 שומר מפורק ונקי (לחתוך כמו קערה) למילוי: 250 גרם בשר טחון בצל קצוץ דק חופן פטרוזיליה קצוצה חופן סלרי עלים קצוץ 4 כפות פירורי לחם (שמתי פרורי לחם מלא) חצי כפית בהרט רבע כפית קינמון כפית מלח רבע כפית פלפל שחור שליש כוס שמן זית רבע כוס מי סודה לרוטב: 2 חבילות עלי סלק […]
עוגות שמרים במילוי פרג / קקאו🥮🍩🍪_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
בצק שמרים קלאסי משודרג רך וטעים מומלץ מאוד !!! ניתן למלא עם כל מילוי שתבחרו, אפשר לעצב כיד הדמיון. חומרים לבצק: כוס אוניברסלית 2 כוסות קמח רגיל 2 כוסות קמח לחם (סה"כ 500 גרם מומלץ לשקול) 1/2 כפית משפר אפיה 2 כפות שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 100 גר מרגרינה /חמאה 4 שקיות סוכר […]
פשידת נודלס וירקות ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
להרתיח לפי הוראות יצרן חופן של איטריות נודלס ולסנן. (אפשרי בכל פסטה) לחתוק לריבועים קטנים לטגן על מחבת עם מעט שמן 1 בצל סגול 1 גמבה אדומה ,צהובה וירוקה , 1 גזר 1 קישוא 1 בצל ירוק לטגן עד לריכוך . להוסיף את הפסטה … לערבב בקערית : 4 ביצים, 5-6 עלי בזיליקום קצוצים […]
לחם במילוי בשר_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בצק בסיסי המתאים לכל מילוי ..בטיגון או אפיה לטגן 1 בצל קצוץ להוסיף 1/2 קילו בשר טחון ולפרק עם מזלג ולקראת הסוף : חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה, מלח פלפל שחור בהרט חצי כפית מכל תבלין. להכנת הבצק: 1/2 קילו קמח 1 כף שמרים יבשים 1/2 כוס שמן 1 כפית סוכר 1 כפית מלח מחוקה 2 […]
עוגיות בוטנים מעוצבות בשוקולד 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
125 גרם חמאה רכה כוס מידה שתיה קרה. כוס סוכר 2 ביצים כוס בוטנים קלויים גרוסים כף תמצית וניל 31/2 כוסות קמח אופן הכנה: מערבבים חמאה וסוכר עד גיבוש מוסיפים ביצים בהדרגה אחת אחרי השנייה. ממשיכים לערבב. מוסיפים בוטנים. מערבבים. מוסיפים קמח בפעמיים. ומעבדים את הבצק ביד עד גיבוש. פותחים מיד את הבצק על נייר […]
עוגת גבינה אפוייה ❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
5 ביצים L כוס סוכר 1 פודינג וניל 4 כפות קורנפלור 750 גרם גבינה לבנה 2 שמנת חמוצה גרדת מלימון 1. אופן ההכנה- נניח הכל בקערת המקסר נערבב הייטב נשפוך לתבנית 26 , עם נייר אפיה (לעוגה גבוהה יותר תבנית 24) נאפה בתנור שחומם מראש 170 מעלות , שעה נוציא ונניח להתקרר הייטב לפזר […]
עוגת בראוניז פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
250 גרם שוקולד מריר 1 מחמאה או כוס שמן 6 ביצים L כוס סוכר רבע כפית מלח 2 כפות תמצית וניל 3/4 כוס קמח 3/4 כוס קקאו כוס אגוזים (לא חייב ) ההכנה- 1)ממיסה בבן מארי ( סיר עם מים ומעליו קערה ) שוקולד ומחמאה /שמן (אפשר במיקרו) 2)מעבירה לקערת המיקסר מהירות נמוכה(3) 3) […]
עוגת קינמון ואגוזים💖 פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 ביצים L( חד פעמי חם) כוס סוכר כוס שמן כוס מים/ קצפת/ מיץ תפוזים כף קינמון 2 כוסות קמח 1 אבקת איפה כוס אגוזים קצוצים. ההכנה- להקציף ביצים . לקצף תפוח להוסיף סוכר . ולמשיך להקציף לעוד 2 דקות להנמיך מהירות ולהוסיף שמן. מים במהירות ממש נמוכה להוסיף קמח ,אבקת אפיה וקינמון תבנית 26 […]
עוגת שכבות טורט / שוקולד/קוקוס פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
העוגה שמלווה אותנו שנים שכבה ראשונה טורט 7 חלמונים כוס סוכר ( חד פעמי קר) כוס שמן כוס מים/ תפוזים כוס קמח 1 אבקת אפיה מערבבים הכל ביחד שופכים על תבנית משומנת ומקומחת. שכבה שניה מגרדת שוקולד קוביות. אני מפזרת שוקולית שכבה יפה. חלק שלישי קוקוס מקציפה 7 חלבונים קצף קשה. מוסיפה כוס סוכר קצף […]
מעמול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
לבצק: 5 כוסות סולת 2 כוסות קמח 2 מחמאה או חמאה 400 גרם או מרגרינה בלי מלח. 1 אבקת אפיה 4 כפות מי ורדים 1 כוס מים ואם צריך עוד מעט מוסיפים קורט מלח תוסיפו הבצק צריך להיות רך לתת לו לנוח מכוסה בניילון שעתיים ..בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖 למילוי של הפיסטוק והאגוזים 200 גרם פיסטוק קצוץ […]
פרלין בוטנים בציפוי שוקולד קליבוט 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
כוס שתיה חמה 2 כוסות בוטנים קלויים ללא קליפה. 3/4 כוס סוכר כפית קינמון חצי כפית ציפורן 2 כפות דבש שוקולד מריר לציפוי. אופן הכנה: במעבד מזון טוחנים בטונים וסוכר ותבלינים עד קבלת עיסה. מעבירים לקערה מוסיפים את הדבש. מערבבים הכל. מכסים מכניסים למקרר לשעה. ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים של ששל 20 שניות. יוצרים כדורים […]
❤️עוגת מסקרפונה מושלמת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לתחתית : 3/4 חבילה ביסקויטים טחונים 100 גרם חמאה מומסת לערבב ולהדק לתחתית התבנית . להקציף: 4 ביצים שלמות 1 סוכר וניל 1 כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : 2 גבינה מסקרפונה 500 גבינה לבנה 1 אינסטנט פודיג וניל 2 כפות קמח. לשפוך מעל התחתית לאפות 10 דקות ראשונות על […]
עוגת גבינה קרמית_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤ 🍰🍰🍰🍰 עוגה טעימה ומוצלחת… לתחתית העוגה: 1 כוס קמח 4 כפיות סוכר. 100 גרם חמאה. 1 ביצה… הוראות ההכנה לתחתית: לערבב את כל החומרים לתערובת פירורים….לשטח ברינג/ תבנית 26 לרפד בנייר אפיה משומן ,לאפות עד הזהבה כ- 10 דקות…. חומרים לעוגה: (נמדד בכוס אוניברסלית) 750 […]
לחמניות מתוקות ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
למתכון : 1/2 קילו קמח 1 כף שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר 1/4 כוס שמן 1.3/4 כוס מים חמימים כפית שטוחה מלח לעבד לבצק ולהתפיח כ…40 דקות לעשות צורה ולהתפיח עוד 40 ד חלמון ושקדים מולבנים . 180 מעלות כ20 דקות . לבשל על הגז 1/2 כוס סוכר 5 טיפות לימון וחצי כוס מים לבדל […]
אוזני המן פריך שוקולד 🤡🤡🤡🤡🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
400 גרם קמח 200 גרם חמאה רכה 100 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 1 חלמון כפית אבקת אפייה קורט מלח לאוזני המן שוקולד… להוריד 50 גרם קמח ולהוסיף כף גדושה קקאו אופן הכנה : לערבב את כל החומרים יחד . לעטוף בניילון למקרר לשעה . מוכן לעבודה . למלא בכל מה שתרצו . אפייה […]
שקשוקה עם ירקות בתוך מאפה ממולא בגבינות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
למאפה: 2.1/2 כוסות קמח כפית בהריון של שמרים יבשים כפית שטוחה סוכר כף שמן 1/2 כפית מלח מים חמימים בערך כוס ורבע עד וחצי . לעבד לבצק חלק ולהתפיח כחצי שעה . לפתוח את הבצק לריבוע גדול ובמסגרת למלא בחתיכות בולגרית וצהובה ולגלגל גילגול אחד. (ראו תמונות בלחיצה על התמונות) לצפות את המסגרת בחלמון ושומשום […]
לחם פרנה_הועלה על ידי אושרי אקוקה .. מתכון של מימי נידם – מאסטר מתכונים
קילו קמח 4 כוסות מים פושרים כוס שתייה חמה 2 כפות שמרים 2 כפות סוכר כף מלח לעבד הכל במיקסר עד לקבלת בצק אחיד ודביק להתפיח חצי שעה ואז כל 20 דקות במשך 4 פעמים להוריד את הנפח בצורת קיפול הבצק. לחמם תנור 250 מעלות להוציא את הבצק למשטח מקומח לחלק לכמה שרוצים בעדינות לא […]
מאספן…מלכת-העוגיות 👸_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥🔥מאספן נדיררררררררר בטעם 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥מאספן וכל מילה מיותרת 🔥🔥 לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל אופן הכנה: מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה. למלית. טוחנים את […]
עסדה ברינגה + מתכון דומה ללא גלוטן _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
…ללא גלוטן מקמח תירס , ועסדה מסולת …. לאלה שרוצים ללא גלוטן : כוס מים רותחים ,וכוס ורבע סולת ,קורט מלח, וחצי כפית שמן ….
טרבדוס / בורקיטוס / טרבדיקוס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
כל עדה קוראת לזה אחרת בדיוק כמו הפזואלוז שהוא בורבושלה, או דבלה. גם הטרבדוס הוא בוריקיטס או טרבדיקוס. על אותו עקרון אותו בצק אותו בסיס רק בשכבות. 2 ביצים שלמות. 2 כפות שמן 2 כפות מים שקית סוכר ווניל קורט מלח כף סוכר קמח כמה שנכנס (בערך 2 כוסות) ללוש מעט, לאסוף לשקית לשמור בקירור […]
גרייבה פריך אגוזי מלך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
עיסת כוס אגוזי מלך טחונים במטחנת בשר. לטחון הכי דק ללא גושים, העיסה אמורה להיות מלאה בשמן של האגוזים. 3 כוסות קמח כוס סוכר כפית אבקת אפייה חצי כפית קינמון גרידת תפוז שלם 3 ביצים לארג' כף ריבת משמש לאחד את כל החומרים ביחד לעיסה מאוד רכה אבל לא דביקה לעטוף למשך 15 דקות על […]
עוגת מיץ הדרים..ספוגית מצויינת🍋🍊🍋_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤ עוגת מיץ פרי הדר, העוגה רכה ולא חנק !!! 🍊 כוס אוניברסלית חומרים: 4 ביצים L קורט מלח 1 כוס סוכר 1/2 כוס שמן 2 שקיות וניל גרידת לימון/תפוזים 1 כוס מיץ הדרים /מים 2 כוסות קמח תופח (קמח רגיל + 1 שקית א. אפיה) […]
עוגת אוראו קרה❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לטחון 4 קופסאות (כחולות )אוראו לדק חצי מהכמות להדק לתוך רינג 22 יחד עם 80 גרם חמאה מומסת ולהדק היטב . חצי לשמור בצד. להקציף 2 שמנת מתוקה 1 אינסטנט וניל 1/2 כוס חלב גביע שמנת גבינת נפוליון 1/2 כוס סוכר 500 גבינה לבנה . להוסיף את חצי כמות של האוראו שהשארנו בצד . […]
עוגת שוקולד 💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
💕💕💕 4 ביצים כוס סוכר ( שתיה חמה חד פעמי) כוס שמן כוס קקאו/ שוקולית 2 כפות נס קפה כוס מים/ קצפת/ תפוזים 1 אפיה 2 כוסות קמח. בקערת המיקסר להקציף ביצים וסוכר לקצף יציב, להנמיך מהירות במיקסר להוסיף בהדרגה לפי הסדר. תבניות מאפינס ותבנית לב, או 2 תבניות אינגליש או עגולה 24 למלא 3/4 […]
ביסקוטים ללא גלוטן , קריספים ,טעימים וממכרים❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
להקציף 4 ביצים שלמות יחד עם 1/2 כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי❤️ להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : 2 .1/2 כוסות קמח תמי (הכתום לבן) 1 אבקת אפיה 1/2 כפית סודה לשתיה 1/2 כוס מיץ תפוזים טרי או מבקבוק להוריד מהמיקסר ולערבב 2 כוסות מיקס של פיצוחים:קשיו שקדים אגוזי מלך וכו׳ 2 כוסות של מיקס […]
צלי בשר_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
…אני משתמשת בשר טרי מס 5 ..נראה מסובך… אבל לא!!!! הכנות: קערית קטנה עם 3-4 כפות שמן זית ,2-3 שיני שום כתוש, ופלפל שחור גרוס. תבנית תנור להניח עליה נייר כסף גדול שיוכל לעטוף את הבשר מכל הכיוונים. אבקת מרק בצל. 1. להניח את הבשר על הנייר כסף. למרוח את השמן זית עם השום והפלפל […]
כרובית ממולאת בקציצות❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
המרכיבים לבשר- 1 כרובית שלמה , מפורקת לפרחים. 1/2 קילו בשר בקר טחון 1 בצל קצוץ חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה. תבלינים לבשר- מלח, כרכום, פלפל שחור, כורכום 2 כפות שמן. * לערבב הייטב את התבלינים עם הבשר. לטיגון- כוס קמח 3 ביצים טרופות עם מלח, ופלפל שחור שמן לטיגון חצי עמוק. המרכיבים לרוטב- 1 בצל […]
סלט גזר ותפוזים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
מגרדים לקערה כ4 גזרים גדולים מוסיפים 2 תפוזים חתוכים לקוביות 2 כפות סוכר חצי כוס מיץ תפוזים מערבבים היטב מקררים ואוכלים טעים מאוד
עוגיות תמרים פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1 מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן( כוס שתיה חמה) 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 אבקת אפיה קמח כמה שנכנס ( בערך 4 כוסות קמח) להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. מילוי- ממרח תמרים עם קינמון ואגוזים. אפיה 180 מעלות. כ- 20 דקות כשמתקרר טוב לפזר אבקת סוכר
עוגיות-סהרוני אגוזים מושלמות❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
2 מחמאה רכה חצי כוס שמן ( חד פעמי חם) כוס סוכר 1/4 כוס מים כפית תמצית וניל 1 סוכר וניל 1 אבקת אפיה כוס אגוזים קצוצים קמח בערך 5 כוסות( להוסיף בהדרגה) בקערת המיקסר ללוש הייטב הכל לבצק רק ונעים ( קמח בהדרגה, לפעמים צריך עוד קצת) לתת מנוחה של חצי שעה. להכין סהרונים […]
סהרונים ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
3 וחצי כוסות קמח 3/4 כוס אבקת סוכר 1 וחצי כוסות שקדים מולבנים ( קמח שקדים ) 1 אפיה 1 סוכר וניל קורט מלח לערבב יבשים ולהוסיף: 200 גרם חמאה או נטורינה רכה וחתוכה לקוביות 1 ביצה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים לעבד לבצק נעים וליצור צורה 170 מעלות עד להזהבה קלה לפזר אבקת […]
עוגיות בצק פריך נדיר במילוי אגוזים / תמרים🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
300 גרם קמח ( אולי צריך להוסיף עוד מעט ) 80 גרם קורנפלור 70 גרם אבקת חלב כפית שטוחה אבקת אפייה קורט מלח 2ביצים 3/4 כוס שמן 125 גרם סוכר אופן הכנה: בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר מעבדים 2 דקות. יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים […]
עוגיות מכונה במילוי לוקום🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מתכון: 1קילו קמח פחות כוס 1 כוס סוכר חצי כוס קוקוס חצי כוס שומשום 1 מחמאה 200 גרם 1 כוס שמן 2 סוכר וניל 2 אבקת אפייה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי קורט מלח לעבד עם וו גיטרה הכל במיקסר. לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים יוצרים רצועות ומגלגלים לוקום אפיה טורבו 180 מעלות עד […]
פרנ'ץ טוסט עם קצפת ותות 🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🍓🍓🍓 חובה חלה של שבת רצוי מעט יבשה. לפרוס את החלה לעובי של 2 ס"מ. לטבול בחלב וישר בביצה. לטגן עם נטורינה הכי טוב תוספות לבחירתכם. שמנת חמוצה. קצפת משמנת מתוקה. ממרחים. שוקולד. לוטוס. ריבה. או כל דבר שאתם אוהבים בהצלחה 🌹🌹🌹
מלבי פרווה מקושט בקרם פיצוחים קלויים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
למלבי : 2 פחיות קרם קוקוס באותה קופסא של הקרם למלא פחית וחצי מים 1/2 כוס סוכר 5 כפות קורנפלור לבשל על הגז בעירבוב תמידי עד להסמכה ולשים בקעריות . להכניס למקרר . לקרם: 1 שמנת מתוקה 1 חלב 1 אינסטנט וניל להקציף …פיצוחים קלויים בנדיבות ושבורים גס ותות בצד יוסיף המון. סירופ בהגשה ❤️
עוגת גבינה בישקוטים ותות שדה 🍓🍓🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🍓🍓🍓🍓 כל מילה מיותרת 🙏 תבנית 22 חבילה בישקוטים 500 גרם גבינת שמנת 3 שמנת מתוקה של 250 1 אינסטנט פודינג וניל 2 כפות אבקת סוכר 400 גרם תותים כוס חלב פושר אופן הכנה: *נרפד את דפנות התבנית עם ניילון שקוף. *נחצה חצי מכמות התותים לשנים. *נתבול את הבישקוטין בחלב נרפד את התחתית . *נכין […]
מגולגלות קקאו וקינדר / אצבעות קינדר_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
מצרכים- 1 מחמאה רכה ( 200 גרם) 3 וחצי כוסות קמח , כוס חד פעמי שתיה חמה 4 כפות אבקת סוכר 1 אבקת אפיה 4 כפות קקאו קורט מלח 3/4 כוס מים/ חלב/תפוזים 1/2 כוס שמן. מילוי – ממרח קינד לבן ממרח אגוזי לוז אצבעות קינדר אופן ההכנה- 1) בקערת המיקסר נשים חמאה, קמח, קקאו, […]
מגולגלות סילאן/קרואסונים ממרח קקאו עם פיצוחים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
כוס מידה אונברסלית בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים 4 כוסות קמח חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל 150 נטורינה רכה כוס מיץ תפוזים סחוט 1 א.אפיה גרידת תפוז ללוש חבצק אחיד ורך לעטוף בניילון ולשים במקרר לחצי שעה מלית הפיצוחים (כולם טחונים) 2 כפות אגוזי מלך 2 כפות פקאן 2 כפות אגוזי לוז […]
קובה חמוסטה (קובה למרק)👨🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
קובה חמוסטה מטורףףףףףףףףףף 🔥🔥🔥 קובה למרק ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו 🔥🔥 👨🍳 לבצק : 1 ק"ג סולת כפית וחצי מלח 3 כפות שמן 3 כוסות מים ( 600 מייל מים ) למלית בשר : חצי קילו בשר 1 בצל גדול כפית פלפל שחור כפית מלח כפית בהרת כפית מרק עוף כפית כמון 2 כפיות […]
עוגת אגוזים עם מייפל + מאפינס שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
תערובת אחת 2 עוגות ❤❤❤❤❤ 6 ביצים L כוס סוכר כוס שמן כוס קצפת צמחית 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה. תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת אופן ההכנה- 2 תבניות אינגלייש ו- 8 יחידות מאפינס משומנות ומקומחות. 1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח. להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות. […]
עוגיות חלווה ממכרות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1 מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 אבקת אפיה קמח כמה שנכנס ( בערך 4 כוסות קמח) להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. מילוי- ממרח חלווה לחלק את הבצק ל- 4 לרדד על נייר אפיה למרוח ממרח חלווה לגלגל לרולדה. לסמן את הרולדה, לא לחתוך עד הסוף. תנור שחומם […]