Share with:


ללא גלוטן

אופן הכנה

2 כוסות קמח תופח של תמי
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
קורט מלח
2 ביצים שלמות
2 חלבונים
ללוש במיקסר
בקערה
כוס אגוזים
חצי כוס
אגוזי לוז
חצי כוס
שומשום מטוגן מעט על מחבט
כוס שקדים
6 משמשים יבשים לחתוך לקוביות
לערבב ואחר כך לשים בתוך הבצק שבמיקסר ולערבב מעט
לשטח בתבנית חד פעמי
(לשים מים בידיים הבצק דביק)
ומעל שומשום
180 לתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה
כשיוצא חם סכין חד חד בעדינות לתפוס בשני הצדדים לחתוך דק
לסדר על הרשת של התנור מלמטה לשים נייר אפייה
ולתנור לעוד השחמה

מתכוןמתכון

בישקוטים ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.