Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

מתכון המורכב מ- 2 מרכיבים

ממליצה לצפות עד סוף הסרטון כדי לראות כיצד יוצא .

אשמח לשמוע את דעתכם , אם אהבתם עשו לייק והרשמו לערוץ שלי ע" י לחיצה על כפתור הלב האדום בפינה הימנית ועל הפעמון וכך כל פעם שאני העלה עוד סרטון אוכל חדש תקבלו התראה.
אשמח לענות על כל שאלה שלכם🌹
מוזמנים לראות מתכונים נוספים – "תבשילים עיראקים מהמטבח של דליה לוי"

המתכון ל- 2 צנצנות של 350 גרם כל אחת

2 לפת גדולים מנוקים משני הקצוות ומקורצפים.
1 סלק אדום בינוני מקלף
3 כוסות מים חמים
3 כפיות מלח גרוס
1/4 כוס חומץ.
אופן ההכנה
את הלפת לחצות לשנים ולפרוס לפלחים בעובי 1 ס"מ
את הסלק לחצות לשנים ולפרוס לפלחים בעובי 1/2 ס"מ
לסדר בצנצנת מעוקרת שכבה של לפת וכמה פלחים של סלק .
לערבב את המים עם המלח ולמזוג לצנצנת ומעל למזוג מעט חומץ.
להניח נילון מבודד בין המכסה לצנצנת לסגור היטב, להניח במקום מוצל בין 5-7 ימים עד שיתבשל ולהכניס למקרר.
נשמר עד כ- חודש ימים.

  1. לחצו כאן >> להצטרפות לערוץ היוטיוב שלי