Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגיות טעימות מלאות בתמרים וקריספי –
בדרך כלל מכינים לחג הפורים☕
קלות להכנה
כאן אופן ההכנה ומתוכם כתוב מתחת👇
https://youtu.be/kcVcRLYAmF8

אופן ההכנה
בעבע בתמר- עוגיות תמרים

החומרים לכ-30 מאפים
500 גרם קמח
11/2 כפות סוכר
1/2 כף שמרים יבשים
100 גרם מחמאה
1/4 כוס שמן
1 כוס מים + 1 כף (בהתאם לצורך)
1/2 כפית מלח

המילוי
500 גרם תמרים מגולענים בוואקום ונקיים מגלעינים או משהו קשה
1 כף שמן קנולה
ציפוי
1 ביצה
שומשום

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים את הקמח הסוכר והשמרים יחד
  2. מוסיפים את יתר החומרים ללא המלח ומתחילים ללוש כשהבצק מתחיל להתגבש מוסיפים את המלח ולשים עוד כ- 5-7 דקות .
  3. מכסים בניילון ובמגבת ומניחים במקום חמים למשך כ-שעה
  4. מערבבים יחד את התמרים והשמן ויוצרים כ- 30 כדורים
  5. מחלקים את הבצק שתפח ל-30 כדורים
  6. מטמינים כל כדור תמר בתוך כדור בצק סוגרים היטב
  7. טובלים בשומשום ,משטחים כל כדור למעין פיתה, מחוררים במזלג ,מורחים בביצה ומניחים על נייר אפיה
  8. מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות
  9. אופים במשך 25-30 דקות או עד שישחימו.
    לבריאות
    תבשילים עיראקים מהמטבח של דליה לוי
  10. לחצו כאן >> להצטרפות לערוץ היוטיוב שלי