Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו סולת
2 כוסות שמן חם
כפית מלח
2 כפות סוכר
לערבב הכל ביחד ולכסות.
נניח אותו בצד.
נכין את המלית
חבילת תמרים בוואקום
גרידת 3 תפוזים
חצי כוס מיץ תפוזים
פיצוחים קלויים קצוצים דק
נערבב הכל ביחד עד שנקבל עיסה יציבה הומוגנית.
נחזור לקערת הסולת
לאחר שהשרנו את הסולת בשמן ,נוסיף את הקמח והמים
נוסיף תחילה 2 כוסות קמח
נערבב, נוסיף בערך 2.5-3 כוסות מים פושרים ונלוש את הבצק.
נקח חתיכה מהבצק
ניצור נקניק ארוך,נשטח אותו המחאה מלית ונסגור.
נרדד את הנקניק, מנחים מעל את הסרגל לוחצים הייטב, מסירים שאריות וחותכים.
ממשיכים עם כל הבצק, מסיימים מחממים שמן מטגנים.

לסירופ:
קילו סוכר
חצי ליטר מים.
פלח לימון
עד שיירתח, מורידים את גובה הגזלנמוך מבשלים כחצי שעה.