Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
*1 ק"ג סולת
*אחד ורבע כוסות קמח מנופה
1 ורבע כוסות שמן
*תפוז מגורד מ-1 תפוז
*חצי כפית קינמון
*2 כוסות מים לפתוח ואם צריך מוסיפים .

למילוי :
* 1 קופסת תמרים
*חצי כוס סוכר
*2 כפות קליפת תפוז מגורד
*חצי כף קינמון
*רבע כף פלפל שחור
*חצי כף ציפורן
*חצי כף זנגוויל

לסירופ הסוכר:
* 1 ק"ג סוכר
*1 לימון סחוט
* 2 וחצי כוסות מים

הכנה :
לערבב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד לחלק אותו ל-5 חלקים שווים לערבב את כל חומרי המילוי יחד לרדד את הבצק למרוח ולגלגל לגלילה לחתוך למעויינים ולטגן בשמן עמוק את הסירופ נשים על הגד את כל החומרים ברגע שהסוכר נמס ניתן לו רתיחה של עוד 5 דקות להנמיך את הגז ולבשל עוד 20 דקות

עוגיות מקרוד
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים