Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 תפוחי אדמה (עדיף עם קליפה אדומה)מקולפים וחתוכים לקוביות 1 ס"מ*1 ס"מ
1 ליטר שמן קנולה לטיגון עמוק
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק
50 ג' חמאה
½ כפית מלח
½ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית צ'ילי יבש

לחמם סיר עם שמן עמוק ולטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להשחמה יפה.
להוציא למסננת לניקוז השמן.
בסיר קטן להמיס את החמאה ולהוסיף את התבלינים ורוטב הצ'ילי ולערבב היטב.
לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה ולצפותם בעדינות, ועכשיו אפשר להתנפל !! 🌶
*אפשר לוותר על טיגון תפוחי האדמה, ולאפותם בתבנית תנור, בשכבה אחת.
*אפשר להמיר את החמאה במחמאה.
👈** חשוב מאוד **
כדי שאוכל להמשיך לשתף אתכם מתכונים
תעזרו לי להגדיל את הקבוצה ושתפו את הקבוצה עם החברים שלכם
באהבה ❤❤

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב