Share with:


פרווה

אופן הכנה

שישי בצהריים תמיד יש לי דילמה מה לאכול… לחטוף משהו על הדרך או להשקיע ולהכנס למטבח
אז הכנתי תוספת נחמדה שנראית וואוו ותגרוף מלא מחמאות
וכל כך קלה להכנה שזה מגוחך… אתם חייבים להכין
מתכון
תפוחי אדמה בינוניים שטופים עם הקליפה.
להניח את תפוח האדמה לרוחב ובעזרת סכין חדה ,לבצע חתכים קרובים מאוד אחד לשני
לחתוך רק עד חצי הגובה, לא לחתוך עד הסוף
לפזר על כל אחד מהם :
מלח
פלפל
טימין יבש
רוזמרין יבש
מעט כורכום
שמן זית
להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות, למשך 25-30 דקות
או עד שמתרככים ותופסים צבע שחום וקריספיעמית