Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

לטגן בסיר 5 שיני שום חתוכים עם 4 כפות שמן לא לשרוף להוסיף מיד כוס קוסברה קצוצה לא ממש דק לערבב ולהוסיף את גיבעולי הכרפס נקיים וחתוכים שעברו בישול של 15 דקות.

להוסיף שקית פול קפואה או פול טרי עכשיו העונה לנצל לסדר מעל חצי לימון פרוס לא דק להוסיף 2 וחצי כוסות מים שזה מגיע לרתיחה

לתבל..
מלח
פלפל שחור גרוס
כרכום
מרק עוף
אם יש זעפרן לשים 2 חוטים זה משדרג ממש

ולהמשיך לבשל עד גמר הנוזלים להשאיר רוטב

לפזר שוב חופן קוסברה ולכבות…

פול עם כרפס
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים