Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 בצל קצוץ
2 כוסות אפונה קפואה
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
ההכנה
בסיר עם כף שמן
מטגנים את הבצל
עד להזהבה קלה
מוסיפים את רסק העגבניות
מערבבים מס' דקות
ומוסיפים
כף שטוחה פפריקה מתוקה
רבע כף מלח
קורט פלפל שחור
חצי כף שום כתוש
מערבבים היטב
מוסיפים את האפונה
מערבבים ומוסיפים
מים שיכסו את האפונה
מגיעים לרתיחה
מכסים ומבשלים
כ20/30 דקות
בתאבון…

אפונה ירוקה ברוטב אדום
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים