Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

5 לימונים
כף פפריקה
כף שטוחה מלח
מיץ מ 2 לימונים
גרדת לימון
שמן לפי הצורך

אופן ההכנה:
חוצים את הלימונים לחצי ומבשלים עם מכסה סגור עד לריכוך
מצננים וחותכים לחתיכות גסות
מתבלים במלח פפריקה, מיץ גרדה ומעט שמן מערבבים היטב
מעבירים לכלי יוצקים שמן שיכסה את הכל
סוגרים
שומרים במקרר
(כשחסר שמן מוסיפים).

לימון כבוש מהיר
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים