Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
400 גרם איטריות
4 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
רבע כפית ציפורן
1 כפית פלפל שחור
ק כפית מלח
כוס צימוקים בהירים

אופן ההכנה:
בסיר אני מערבבת שמן וסוכר שיהפוך לקרמל מכבה בנתיים אני מרתיחה מים כשהמים רותחים שמה כף מלח מבשלת את האיטריות 6 דקות מסננת
שמה כף שמן למנוע הידבקותם בקערה נוספת אני שמה את כל המצרכים מוסיפה את ההאיטריות ומעל שמה קרמל מכניסה לתנור לשעתיים על חום 150 מעלות אחרי שעה אני שמה מעל 2 כפות סילאן ושמה בתבנית עם חור משומנת לאחר האפיה הופכת את התבנית למגש⚘roz

קוגל ירושלמי_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים