Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
כוס שמן
חצי כוס סוכר
שתי ביצים וארבע חלמונים
בערך כוס וחצי מים פושרים
קורט מלח וכפית תמצית וניל

לסירופ
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה
בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים
הכל יחד חוץ מהמלח והשמן אחריי דקה אפשר להוסיף את השמן וללושקצת ולהוסיף את המלח ללוש 10 דקות להתפיח שעה לאחר מכן לחלק ל6 למרוח שוקולד אני מרחתי נוטלה עם אגוזים לגלגל לרולדה ומכל 2 להכין צמה לשים בתבנית

להתפיח שוב עד שיכפיל את ניפחו למרוח ביצה עם קצת סוכר

כשמוצאים מהתנור מורחים את הסירופ שהכנו

עוגת שמרים
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

30 מתכונים