Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

5 תפוחי אדמה שלמים עם קליפה (מבשלים עד שמזלג חודר בקלות)
2 בטטות חתוכות גס
7 עגבניות שרי(3רגילות)
בצל גדול
5 שיני שום חתוכות גס
ענף רוזמרין(לא חובה)
רבע כוס שמן זית
כף שטוחה מלח גס
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
פפריקה כף
גריל עוף
מעט כמון
3 כפות רוטב סויה

בתבנית מניחים פרוסות בצל וחצאי עגבניות שרי/רגילות פרוסות
מעל מניחים בטטה חתוכה ותפוחי אדמה חתוכים והשום
מערבבים את את התבלינים השמן ורוטב סויה שופכים מעל מפזרים מלח גס וענף רוזמרין..מכניסים לתנור מצב גריל עד שהבטטה מוכנה
בסוף מערבבים 3 כפות טריאקי ו3 כפות רוטב צילי מתוק …ומשחימים קלות..

תפוחי אדמה ובטטה בתנור
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים