שקשוקה קלאסית
מצרכים
בצל קטן
שש שיני שום או
וכמה שרוצים
ארבע עגבניות קטנות
גמבה אחת
פלפל ירוק אחד
שש כפות שמן
תבלינים
פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח
כפית מכל דבר .
או לפי הטעם.
אופן ההכנה
לשטוף את העגבניות לחתוך לקוביות את הפלפל והגמבה לחתוך לרצועות לקצוץ את הבצל לקלף את השום ולחתוך לחמם מחבט נוסיף שמן נוסיף את הבצל את השום נטגן נוסיף את הפלפל הירוק את הגמבה נמשיך לטגן
להוסיף את העגבניות
את התבלינים לערבב נטעם אם חסר משהו לבשל 10 ,15 דקות עד שעגבניות מבושלות נוסיף את הביצים אחת אחת לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה עוד 10 דקות או איך שאוהבים את הביצים לפזר פטרוזיליה מעל להגיש חם בתיאבון סיגלית ימין