Share with:


צמחוני

אופן הכנה

1 עגבניה גדולה חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חריף
7 שיני שום קצוץ
2 כפות רסק עגבניות טרי
1-2 כף פלפל וצ"ומה פלפלת חריפה ושום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן
ביצים
מלח
טימין יבש
1/4 כוס שמן
קימל

יוצקים לסיר את השמן. מטגנים קלות פלפל ירוק חריף. עם השום והטימין היבש.מוסיפים עגבניות טריות.
אחר מוסיפים רסק עגבניות (ופלפל וצומה) פלפלת חריפה עם שום כתוש ופפריקה מתוקה

מבשלים. איזה 1/4 שעה.

שוברים בצלחת ניפרדת ביצה ( לוודא עם היא נקיה מדם.) ויוצקים על הסלסה/ הרוטב ומבשלים איך שאוהבים. אני אוהבת שהביצים מבושלות.
לקראת סוף הבישול מפזרים מעט קימל טחון.

ארומה משגעת .

שקשוקה חריפה אש
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים