Share with:


פרווה

אופן הכנה

שימרו ושתפו😋שקשוקה 😋🔥😋🙋‍♀️☕

להכין תבנית עים נייר אפיה.את המילוי ממלאים בבצק על התבנית.
לפני שמתחילים ,הבצק צריך לנוח פעמיים פעם אחת אחרי תפיחה בקערה, ופעם שניה ככדורים על משטח מכוסה. במגבת או נילון נצמד,לא להתעצל, מנוחה, הבצק צריך לנוח!!
לעבוד עם תנור חם מראש.!
המילוי עגבניות השקשוקה צריכה להיות קרה שממלאים את הבצק.
בהצלחה👍🏻

500 מ"ל מים, פושרים
925 גרם קמח
40 גרם שמרים טריים
20 גרם מלח
25 מ"ל שמן זית
1 קורט סוכר.
ממיסים את השמרים בשמן הזית וסוכר במים פושרים.
ואז להוסיף את הקמח לערבב .ולהוסיף את המלח וללוש לבצק חלק.
להניח במקום חמים בתוך קערה מכוסה בנילון מגבת,
לעצב כדורים קטנים ולהתפיח 45 דקות.

  • להכין שקשוקה במחבת בלי ביצים!
    לתת לרוטב עגבניות להתקרר!,
    לעצב את הבצק לסגור שולים כלפיי מעלה כמו בוידאו .למלא ברוטב ולהוסיף את הביצה בעדינות על הרוטב עגבניות.
    אצלי בתנור 180 מעלות כל אחת והתנור שלה בתאבון😋 ❤