Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חומרים:
חצי קילו דג נסיכה
חצי קילו דג בקלה
4 שיני שום כתוש
חצי כפית צ'ילי גרוס או תבלין לסחוג
רבע כפית כמון
חצי כפית פלפל לבן
כפית ראס אל חנות
חצי כפית כורכום
כפית מלח
3 כפות פירורי לחם
חצי צרור פטרוזליה קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
3 כפות שמן
1 ביצה

לרוטב בסיר:
1 גמבה אדומה
ראש שום מקולף וחצוי
2 עגבניות חתוכות לפרוסות
1 לימון חתוך לפרוסות
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
2 פלפלים חריפים
חצי כפית כמון
כף רסק עגבניות
רבע כוס שמן
2 וחצי כוסות מים
כפית מלח

אופן ההכנה:
לשים את הדגים במים ולימון 20 דקות לחתוך ולטחון יחד עם השום הכוסברה והפטרוזליה להוסיף תבלינים להכין קציצות.
לרוטב בסיר לשים ראש שום מקולף וחצוי לחתוך גמבה לרצועות ואז לחצי לחתוך עגבניות
לפרוסות לימון לפרוסות פלפל חריף לעשות חריץ רבע כוס שמן לבשל עם 2 וחצי כוסות מים.
כשהרוטב מתבשל 10 דקות
להוסיף את כדורי הקציצות
לכסות את הסיר לבשל 25 דקות

קציצות דגים מבושלים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים