Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתבנית קפיצית מרובעת 12 יח׳

מצרכים:
36 ביסקיויטים שוקולד
2 שמנת מתוקה
1 חלב מרוכז
1 שוקולד מריר
תמצית וניל איכותית

הכנה:
ממיסים שוקולד מריר עם חצי מחלב המרוכז ומצננים.
מקציפים 2 שמנת מתוקה לקצף יציב. מחלקים לשתי קערות. לקערה אחת מוסיפים את החצי חלב מרוכז שנשאר ותמצית וניל ומאחדים. לקערה השניה מוסיפים את השוקולד שהצטנן ומאחדים. מסדרים בסקיויטים בתחתית התבנית מורחים קרם אחד מעל ואז מסדרים עוד שורת ביסקיויטים ומורחים מעל את הקרם השני ושוב שכבת ביסקיויטים. סוגרים בניילון נצמד או מכסה ומכניסים להקפאה לכמה שעות. מוציאים וחותכים לפי הביסקיויטים

קסטות ביתיות
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים