Share with:


בשרי

אופן הכנה

לחתוך כ400 גרם חזה עוף לקוביות בגודל של 2 ס" מ על 2 ס" מ לערך.להניח בקערה,להוסיף 3 שיני שום כתושות,וכפית מלאה ג'ינג'ר טרי קצוץ,מעט פלפל שחור גרוס וחצי כף שמן קנולה.לערבב לכסות בניילון להניח במקרר לחצי שעה.
להוסיף לקוביות החזה, 3 כפות מלאות קורנפלור.לערבב ולהקפיץ עד שכל קוביות החזה עטופות בקורנפלור.
בסיר עם שמן עמוק לטגן קוביות החזה 10 דקות לפחות.עד לקבלת גוון זהוב חום.( פחות מ10 דקות מסוכן למאכלי עוף.)
להניח על נייר סופג.

רוטב חריף חמוץ מתוק
בווק להניח 2 כפות שמן קנולה,כפית ג'ינג'ר קצוץ,4 שיני שום כתושות,חצי כפית צ'ילי גרוס,לטגן קלות הדקה,להוסיף 4 כפות רוטב סויה(לא סמיכה)1 כף סוכר חום,3 כפות חומץ אורז, 1 כף סירופ תירס(או דבש אם איו) קורט פלפל שחור
לערבב ולבשל עד שמסמיך. לוקח דקות ספורות
להוסיף 6-8 טיפות שמן שומשום להניח קוביות חזה העוף המטוגנות ברוטב, לערבב ,לפזר בצל ירוק,רק החלק הירוק משני בצלים ירוקים קצוץ,לפזר גרגרי שומשום ולהגיש.

עד לשלב הבישול ברוטב ניתן להכין מראש.

קוביות חזה עוף מטוגנות בסגנון קוריאני
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים